MENI

Opel Crossland X EKO automobil 2018 Srbiji

Tri decenije Bosch KTS dijagnostičkih uređaja

26. 03. 2018. Comments (0) Views: 1406 Industrija, Motociklizam

Rekordan vikend na sajmovima automobila i motocikala

Sajam automobila DDOR BG Car Show 06 i 12. Sajam motocikala „Motopassion“ posetio je tokom proteklog vikenda rekordan broj zaljubljenika u automobile i motore i, naravno, potencijalnih kupaca.

Ovakva impozantna cifra tumači se izuzetnim sajamskim sadržajima – velikim brojem premijera, noviteta i ekskluziviteta, a posebno iznenađenjima u luksuznom i sportskom segmentu, sajamskim pogodnostima, više nego zanimljivim pratećim programima, ali i lepim vremenom. Za potencijalne posetioce, međutim, nema opuštanja.

Tako, pored svega ostalog, zbog čega se na sajam automobila i motocikala i dolazi, već u ponedeljak, u 17 časova, u hali 1 Beogradskog sajma, posetioci mogu da prisustvuju izboru za „Miss DDOR BG CAR SHOW 06 i 12. MOTOPASSION“, možda najatraktivnijem i najvažnijem „sporednom“ sajamskom događaju. „Miss“ i dve pratilje biće izabrane među najatraktivnijim, najlepšim, najprofesionalnijim ili najfotogeničnijim hostesama, koje posetiocima predstavljaju četvorotočkaše i dvotočkaše na štandovima izlagača.

U utorak 27. marta, za one koji ovaj trenutno najveći svetski hepening u oblasti auto i moto industrije shvataju i kao porodičnu priliku, Beogradski sajam već tradicionalno organizuje Family Day, porodični dan, kada čitava porodica, sa decom ne starijom od 16 godina, plaća jedinstvenu ulaznicu koja košta samo 500 dinara.

Za one koji ne koriste ovu privilegiju cena je uobičajena, za sve je parking i dalje 100 dinara po započetom satu, a sajam je otvoren od 10 do 20 časova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *