MENI

Ograničena kolekcija 55 jedinstvenih automobila Rolls-Roice

Automobili i motori zainteresovali 132.525 posetilaca

28. 03. 2018. Comments (0) Views: 1614 Ford, Industrija

Nova Ford Fiesta za samo 246 evra!

Za preuzimanje Fordovog najpopularnijeg modela potrebno manje od 250 evra, a narednih 48 rata po 189 evra

Nije provoaprilska šala, već novi paket finansiranja bez učešća, koji Grand Motors, počev od danas, nudi pravnim licima za kupovinu svih modela i verzija Fordovih automobila.

„U saradnji sa renomiranim lizing partnerima, nudimo nikad pristupačniji način finansiranja kupovine Fordovih vozila: za preuzimanje automobila dovoljna je inicijalna uplata manja od 250 evra“, kaže direktor prodaje Ford automobila i lakih komercijalnih vozila u Grand Motorsu, Zoran Đikić.

„Recimo, za najtraženiji Fordov automobil u Evropi i kod nas, Fiestu nove generacije u verziji 1.1 sa motorom od 70 KS i Trend paketom opreme, koji inače košta 11.290 evra (u dinarskoj protivvrednosti sa svim dažbinama), prvo plaćanje je samo 246 evra! Kupac je u obavezi da naredne četiri godine plaća 48 mesečnih rata po 189 evra. Po isteku lizing aranžmana, plaća 30 odsto otkupne cene vozila, u konkretnom slučaju to je 3.387 evra.“

I ostali modeli i verzije Fordovih automobila se mogu odmah preuzeti po vrlo atraktivnoj inicijalnoj uplati i prihvatljivim mesečnim anuitetima. „Namera nam je da preduzećima i preduzetnicima (na primer, stomatolozima, advokatima, javnim beležnicima….) omogućimo rasterećeno finansiranje kupovine prvog službenog vozila, obnavljanje ili proširenje voznog parka“, dodaje gospodin Đikić.

Kontakt:Grand Motors, 11070 Novi Beograd, Milutina Milankovića 21

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *