MENI

Naporna staza u Kuli iznenadila takmičare Moped Endurance Cupa

Svetski izbor za Mis auto moto sporta u Beogradu

27. 08. 2017. Comments (0) Views: 1993 Motociklizam

Na kraju sezone ViDre počinju svetski šampionat

Zahvaljujući nesebičnoj pomoći AMS Srbije i TRB firme, polovinom septembra na čuvenoj stazi Pol Rikar domaća publika, moći će da gleda i navija na moto trkama izdržljivosti za AMSS TRB ViDra tim.

ViDra podijum

– Iako svi završavaju naš tim započinje sezonu 2017-2018. Ostvareni su novi dogovori i ugovori. Saradnja sa firmom TRB na čelu sa gospodinom Slavenom Ristićem se nastavlja kao i do sada.Novo je da se saradnja sa Auto Moto Savez Srbije na obostrano zadovoljstvo nastavlja. Da napomenemo, AMSS je pružio podrsku ViDra timu na 24 časa Le Mana i Ošerslebenu u EWC šampionatu. Saradnja se nastavlja sa ciljem da se učestvuje na svim trkama EWC-svjetskog šampionat izdržljivosti.ViDra tim je trebao prvu trku da vozi tek u martu naredne godine, 24 h Le Mana, ali AMSS je odlučio da se sezona krene iz početka odmah od prve trke šampionata. 24 časa Bol’dor u Francuskoj na stazi Pol Rikar od 15. do 17. septembar počinje borba za svjetsku titulu najizdžzljivijih motociklista – rekao je Veljko Vidić.

Za nastavak sezonu u priču se vratio stari novi vozač,ali je stiglo i pojačanje iz Amerike.

– Vozačka postava se promjenila, stari novi vozac Vidić je ponovo tu. Novo je da imamo američkog vozača Brandona koji ostaju cijelu sezonu sa nama. Takođe nova rezerva je Nenad Petrović. Novost je da kompletnu tehničku podršku dobijamo od YART-Austrija, tima koji dugi niz godina uspješno učestvuje u EWC šampionatu. Dragan Ljubinković Ugljo je šef tima, na njemu je velika odgovornost i zadatak da sve organizuje. Naravno zaduženja su podijeljena i sve teče po planu. Put Francuske se krece 10.septembra, a već od sutradan krećemo sa novim obavještenjima o stanju na stazi. Pozdrav za sve navijace!!! – jasan je Vidić.

AMSS TRB ViDra Team

Zvanicni naziv tima je AMSS TRB ViDra tim sa startnim brojem 32, motocikl Yamaha R1. Vozacka postava broji tri plus rezervnog šetvrtog vozača: Dalibor Miletić, Veljko Vidić,Brandon Cretu i rezervni vozač Nenad Petrović.

Komentari su zatvoreni.