MENI

Stari znanci u novoj sezoni na Beranovcu

Filipović najbrži u najbrojnijoj diviziji

19. 05. 2017. Comments (0) Views: 1551 Autosport, Kružne trke

Milovanović pojačava konkurenciju na Beranovcu

U tehničkom sportu kakav je automobilizam, kvarovi su sastavni deo takmičenja, ali to Nemanju Milovanovića starog borca bez mane i straha ni malo ne čini nervoznim, naprotiv. Jednako kao i na početku karijere, mlađi sin čuvenog Jovice Milovanovića, nosi se sa problemima i rešava ih u hodu. Kada kvarovi obeleže start sezone, onda dolazi i do promene planova, što u datoj situaciji ide u prilog domaćoj publici, jer će ovog vikenda moći da uživa u još jednom moćnom automobilu na Beranovcu, za čijim će volanom biti Nemanja Milovanović.

Nemanja Milovanović

– Posle neočekivanog kvara pred početak sezone i pred samu trku u Mađarskoj i posle još gore nabavke rezervnih delova za automobil,napokon smo se spremili i ovog vikenda ćemo startovati na trci u Kraljevu. Neverovatno ali istinito je to da naši ljudi misle da je van naše zemlje sve super i da sve ide na vreme, ali ja tako ne mislim,veliki problemi su me pratili tokom nabavke delova od italijanskih dobavljača koje ne vredi ni spominjati.Dva sam meseca izgubio čekajući njihov menjač, a na kraju sam dobio samo laži,zato sam sada siguran da je sve u najboljem redu – veli Milovanović.

Nemanja Milovanović1

Umesto u aprilu na Hugaroringu, Milavanoviću sezona počinje u maju na Beranovcu i ujedno umesto sekvencionalnog menjača, u upotrebi će biti dog box u H, do reparacije pomenutog.

– Na automobilu je sada sve novo od hladnjaka,motora,menjača do svega ostalog,jedina razlika je da smo se sada prebacili sa sekvencije na dog box menjač u H naravno, dok naš menjač ne repariraju i osposobe za dalju sezonu. Naravno sezona je za nas trebala još odavno da počne u aprilu mesecu na Hungaroringu ali šta je tu je.Počinjemo sada od trke u Kraljevu na stazi Beranovac na kojoj nismo ni planirali da učestvujemo ali planovi se menjaju – jasan je Milovanović.

Jedno je sigurno Milovanović je rešen da sezona za njega počinje ovog vikenda i molim lepo.

– Ova trka nam je dobra priprema za sledeću trku za CEZ Slovenija na stazi Cerklje, koja se posle dužeg vremena opet vozi. Želim da se zahvalim brendu Planetwin 365 koji je uvek tu za mene i koji me uvek podržava,nadam se da će nam ova 2017. godina početi lepim rezultatom, a da ćemo nastaviti u još boljem ritmu.Čeka nas duga sezona sa puno trka, što u CEZ šampionatu, a naravno i u našem.Veliko hvala vašim čitaocima i vidimo se za vikend na stazi u Kraljevu.Ali, sada sam rešio da po svaku cenu ovo bude start sezone za mene!!!

Komentari su zatvoreni.