MENI

Od sunca do kiše na Košutnjaku

Košutnjačko kružno brdo

30. 10. 2016. Comments (0) Views: 1797 Autosport, Brdske trke

Urošu Brkiću rekord Košutnjaka

Finalno takmičenje auto sporta Sportskog auto karting saveza Srbije, organizovano je na novoj stazi u Košutnjaku, a prvi vlasnik rekorda je Uroš Brkić. Tokom oba dana, jer je u pitanju bila dupla trka, Brkić je bio bez premca i na taj način je zadao novi zadatak svima kolegama kada je naredna sezona u pitanju.

Staniša Lazarac

Za razliku od subotnjeg takmičarskog programa, nedeljni je funkcionisao savršeno, što bi se reklo kao podmazan, biće da je zahvaljujući srpskoj fabrici maziva FAM iz Kruševca, naravno sportskim funkcionerima, sudijama, ali i mehaničarima.

Uroš Brkić

U klasi mali N Bojan Jovanović je opet bio najbolji i na taj način dokazao da subotnji trijumf nije slučajnost. Vredan hvale je i Nikola Radulović koji je debitovao u pomenutoj klasi i osvojio peto mesto. U Hibridu je slavio Saša Toroman ispred dvojca iz Kraljeva Jovana Lazarevića i Bojana Milanovića.

Predsednik SAKSS Dejan Čolović

Najbrži u klasi tri bio je Strahinja Kovačević, a u „četvorici“ Željko Pisarić. Rekorder staze Uroš Brkić briljirao je u klasi pet, dok je po istom principu Aleksa Radojković slavio u klasi sedam. Nikola Jović bio je najbrži u klasi osam, odnosno Života Milić u klasi 10.

NEZVANIČNI REZULTATI

Klasa 1: B. Jovanović, 2. M. Marić, 3. P. Jovanović
Klasa 2: 1. S. Toroman, 2. J. Lazarević, 3. B. Bilanović
Klasa 3: 1. S. Kovačević, 2. M. Dertić, 3. D. Panić
Klasa 4: 1.. Pisarić, 2. D. Ilić, 3. M. Zahirović
Klasa 5: 1. U. Brkić, 2. D. Petković, 3. V. Cvetić
Klasa 7: 1. A. Radojković, 2. Ž. Vučković, 3. N. Janošević
Klasa 8: 1. N. Jović, 2. Ž. Gajić, 3. V. Kostić
Klasa 10: 1. Ž. Milić, 2. S. Lazarac, 3. S. Živković

Košutnjak II

Komentari su zatvoreni.