MENI

Đorđević jedini pružio otpor Slovencu

Teodora volan uz volana sa dečacima

24. 06. 2015. Comments (0) Views: 1508 Motociklizam, Motokros

Moto kros Teodorina opsesija

Moto kros kao jedna od disciplina moto sporta, važi za fizički zahtevan sport i mahom je karakteristična za muškarce. No, svako pravilo ima izuzetak, a za isti se potrudila Teodora Radojčić iz Rume, učenica Osnovne škole Veljko Dugošević. I dok njeni drugari po završenom šestom razredu, letnji raspust koriste na razne načine, Teodora sa nestrpljenjm čeka svaki takmičarski vikend kako bi uživala u opsesiji zvanoj moto kros.

Teodora1

-Prošle godine sam počela da vozim rekreativno moto kros motor, a po uzoru na tatinog prijatelja Zoltana Molnara Bočkora.Redovno i vredno treniram i učim što na motoru, radim na fizičkoj spremnosti i u narednom periodu ću pokazati svoj talenat ljubav, nadarenost i viteštvo među muškarcima.Za sada imam dve istinske ljubavi moto kros i KTM – jasna je Teodora.

Od ove godine Teodora je član kluba Primoto i uredno učestvuje od starta sezone na Otvorenom šampionatu Srbije u moto krosu. Između trka uredno trenira pod budnim okom Rajka Ivanovića i naravno oca.

-Ove godine počela sam da aktivno učestvujem u šampionatu i vozim za klub Primoto na čelu sa Viktorom,s tim što se oko mojih treninga zalaže gospodin Rajko Ivanović, koji prati dosta mojih treninga i trka.Takođe velika pomoć i podrška mi je otac, koji me verno prati i ulaže vreme i novac u moj napredak – slovi učenica Osnovne škole.

Toedora Radojcic

Minulog vikenda održana je trka na stazi Jeljen iznad Čačka, a Teodorini utisci sa iste su.

– Što se tiče same organizacije trke, bezbednosti, brojnih predstavnika sredstava javnog informisanja, uređenosti i uloženih napora u sređivanju staze,zaista sam prezadovoljna i zahvalna organizatorima.Došla sam u Čačak četri dana pre trke, ali vreme nije dozvolilo da treniram, kako bih se uvozla i upoznala stazu.Generalno sam zadovoljna,u prvoj trci sam odlično startovala dobru poziciju zauzela, ali me u toku trke mučilo previše blata i smetnja vozača „manje“ klase.Znam da mogu bolje što sam i pokazala u Svetozar Miletiću osvajanjem trećeg mesta.

TeodoraSVMileticpostolje

To što su muškarci oko mene, mene ne brine jer imam veliko samopouzdanje i podršku.Krivo mi je što nisam mogla da pokažem na Jeljenu svoje sposobnosti do kraja – reči su Teodore Radojčić.

Komentari su zatvoreni.