MENI

Kia u Parizu predstavlja novog Sorenta kao i poboljšane...

Hyundai Motor na Salonu automobila u Parizu 2014.

2. 10. 2014. Comments (0) Views: 729 Industrija

Yamaha noviteti na Intermot 2014

Na jubilarnom 50. Intermot salonu motocikala, koji se održava od 1. do 5. oktobra u Kelnu, Yamaha je predstavila tri novita za 2015. Godinu.

2015-Yamaha-MT07MC-EU-Matt-Grey-Action-002

MT-07 Moto Cage
Svetski bestseller MT-07, dobio je novu evoluciju modelom „MT-07 Moto Cage“, koji je inspirisan „stunt“ vožnjom i veštinama najboljih stant vozača sveta.

„MT-07 Moto Cage“ pored dokazanih vrhunskih osobina, kao što su elastičan dvocilindarski agregat i vozna dinamika, dobio je i brojne detalje, koji su dizajnirani i namenjeni ekskluzivno za ovaj model. Tu su bočni štitnici motora na ramu, kao i cevasti štitnici ispod motora, specijalno sedište za putnika, crveni štitnici hladnjaka, crveni prednji naplatak i crni zadnji sa crvenom aplikacijom, crveni detalji rama i mnogo toga, što „Moto Cage“ čini jedinstvenim.

MT-125 ABS
Na Intermotu 2014. premijerno je prdstavljen i najnoviji član MT porodice, MT-125, koji za sezonu 2015. stiže sa opcionim ABS-om.

Novi XJR1300

XJR 1300 se vratio, moćniji nego ikada. Ovaj moćni nejkid, dizajniran je u saradnji sa najboljim predstavnicima „yard buildinga“ trenda koji osvaja svet. Reč je o vrhunskim majstorima personalizacije koji svaki motocikl koji izađe iz njihovih radionica čini jedinstvenim. Pogon XJR 1300 je i dalje prepoznatljiv i moćan vazduhom hlađeni četvorocilindraš sa 98KS, ali je praktično celokupan ostatak motocikla detaljno prerađen. Od novog rama, preko oblika rezervoaram pa do nove Ohlins prednje viljuške i zadnjeg ogibljejnja. Posebna poslastica čeka ljubitelje klase koju u Yamahi nazivaju „sportsko nasleđe“ – XJR 1300 Racer, koji svojom opremom i dizajnom detalja oduzima dah ljubiteljima moćnih nejkida.

Komentari su zatvoreni.