MENI

Tuce moto kros trka 2014 na Balkanu

Kralj Balkana brzinskog motociklizma dobio bliznakinje

22. 12. 2013. Comments (0) Views: 1339 Brzinski, Motociklizam

Vugrinec tripli šampion

Proglašenje najboljih takmičara Istočnoveropskog šampionata u motociklizmu održano je u Sofiji glavnom gradu susedne Bugarske, gde su u potpunosti dominirali takmičari iz Srbije. Ubedljivo najbolji od svih je najmlađi učesnik Martin Vugrinec koji je u jednoj sezoni objedinio tri titule Istočnoevropskog, šampionata Bugarske i Srbije u klasi SP junior.

BugarskaBMUprogla[enje

– Izazov je bio velik, ali sam uz pomoć kolega iz kluba Brezik uspeo da pobedim na svim takmičenjima i pored preloma šake tokom sezone. Uzor mi je bio klupski kolega Nenad Stojanović koji je takav uspeh napravio 2012. godine u klasi 600 super sport. Tri titule u jednoj sezoni svakako će mi biti jak vetar u leđa, da već naredne godine probam da ih odbranim – rekao je mlađani Vugrinec.

Pomenuti Stojanović nije u potpunosti ponovio uspeh od prošle sezone, ali su odbrana titule na nekadašnjem Balkanskom i u šampionatu Bugarske svakako uspeh vredan hvale. Dejan Radulović još jedan je šampion iz Srbije u klasi 1000 moto hepening, dok je Srđan Gavrilović vicešampion klase 600 moto hepening.

Moto savez Serbije sezonu je krunisao titulom šampiona u konkurenciji sedam zemalja učesnica u Istočnoevropskom prvenstvu.

Komentari su zatvoreni.