MENI

Evropska titula zimuje na Đetinji

Verba najbrži prvog dana u Zaječaru

6. 09. 2013. Comments (0) Views: 657 Autosport, FIA ETCC, Kružne trke

Ko pobedi Borkovića putuje u Brno

Da je zaista brz, vredan i hrabar, ovaj neumorni i najupečatljiviji promoter auto sporta u Srbiji dokazao je i ovog puta, učešćem u akciji «Idemo sa Dušanom u Brno» osmišljenoj za navijače i sve ljubitelje auto sporta, a u organizaciji NIS Petrola i NIS PETROL RACING TEAM-a. U pet gradova u Srbiji, od kojih je Novi Sad prvi, već u nedelju, 8.9. organizovano je takmičenje u simulaciji WTCC Race 07 (staza Brno).

Ducasimulator

Trka se vozi na simulatoru kakav za trening često koriste profesionalni vozači. Onaj sa najbržim refleksima ima šansu da putuje u Brno, 6. oktobra na finalnu trku ETCC šampionata, kao i ekskluzivan pristup NIS PETROL RACING TEAM pitstopu.
Manifestaciju koju je grad Novi Sad proglasio događajem od javnog značaja, u nedelju, 8.9. će na platou ispred Gradske kuće, promo vožnjom otvoriti Dušan Borković, te predstavnici grada Novog Sada i kompanije NIS, koja je generalni sponzor našeg šampiona.

Prijavljivanje se vrši na sam dan takmičenja, od 12.30 do 13:45, a događaj traje od 14 do 18 sati.
Akcija u drugim gradovima predviđena je za 14.9. u Kragujevcu (Plato kod krsta u Glavnoj ulici), Čačak, 15.9. na Gradskom trgu, 21.9. u Beogradu, na platou ispred tržnog centra Delta City i 22.9. u Dušanovom rodnom Pančevu, na platou ispred tržnog centra AVIV PARK.

Pridružite se trci, budite brzi, podržite Dušana!

Još jedan takmičarski vikend, još dve trke preostale su srpskom asu Dušanu Borkoviću do završetka debitantske sezone u Evropskom kupu turing automobila (ETCC) – evropskom automobilskom takmičenju najvišeg ranga pod patronatom FIA (Međunarodne automobilske federacije) i pripreme su u jeku za finalni pohod i efektnu završnicu sezone.

Komentari su zatvoreni.