MENI
OD START A ŽESTOKO Branko Antić (35) predvodi diviziju

Antić i Cvetković briljirali na Strelištu

START DIVIZIJE KLASA MX 1 I MX 2 Gužva u prvoj levoj

Bruska dinamična mustra

LET DO ZLATNE KACIGE Viktor Ivanović

23. 04. 2013. Comments (0) Views: 1480 Motociklizam, Motokros

Ivanović neprikosnoven u 85 kubika

I posle druge trke Otvorenog šampionata Srbije u moto krosu, koja je minulog vikenda održana na stazi Strelište u Dupcima nadomak Brusa, Viktor Ivanović takmičar iz Crne Gore u klasi do 85 kubika nema premca. Rutinski bez mnogo muke mladi korser iz Podgorice osvajanjem novih poena, učvrstio je vodeću poziciju i smelo grabi ka osvajanju treće uzastopne titule šampiona koja će mu „doneti” Zlatnu kacigu.

 LET DO ZLATNE KACIGE Viktor Ivanović – Za razliku od prve trke koju sam vozio u Horgošu na severu Bačke sa jednom konkurencijom, na takmičenju podno Kopaonika imao sa okršaj sa ekipom iz Makedonije. U svakom slučaju nedostajao mi je kolega Andrija, koji je zbog pada na prvoj trci morao da izostane na Strelištu, ali šta da se radi i to je sastavni sporta. Pozdravljam odluku organizatora što je spojio klase do 65 i 85 kubika u diviziju, jer smo na taj način bili brojniji na stazi, što je verujem značilo publici, ali i nama jer smo sve lepo i brzo završili. Sačekali pehare i pre mraka krenuli za Podgoricu – rekao je Ivanović.

Sledećeg vikenda u Brestovcu moto klub Pusta reka organizuje treću trku Otvorenog šampionata Srbije.

– Ovaj aprilski zbijeni raspored takmičenja, uslovljava da smo iz vikenda u vikend na nekoj od staza u Srbiji. Još nismo doputovali i odmorili se kako valja, moramo da se pakujemo i krenemo. Da bih osigurao titulu na kraju sezone obavezan sam da učestvujem na svakoj trci, a ulog nije mali. Iskreno se nadam da će se na kraju sezone okititi Zlatnom kacigom, a posle toga mogu da menjam klasu – rezonuje Viktor Ivanović.

Komentari su zatvoreni.