MENI
SAVET LIZINGA VREDAN Anastasija Buđić i VB leasing

Anastasija Buđić savetnica za lizing

HIBRID SA 7 GODINA GARANCIJE Kia optima

Kia Optima hibrid na Salonu

NOVAJLIJA IZ JAPANA Novi Toyota RAV4

19. 03. 2013. Comments (0) Views: 1556 Industrija, Sajam, Toyota

Popusti mame kupce

Redovni, 51. međunarodni salon automobila, najvažnija i najveća ovogodišnja manifestacija u oblasti automobilske industrije u našem regionu, biće održan, prema zvaničnom kalendaru Međunarodne asocijacije proizvođača motornih vozila (OICA), od 22 do 31. marta na Beogradskom sajma, uz učešće više od 450 izlagača, domaćih i inostranih proizvođača i uvoznika putničkih automobila, komercijalnih vozila, motocikala, pratećih delova i opreme.

 NOVAJLIJA IZ JAPANA Novi Toyota RAV4 Proizvođači, uvoznici i distributeri automobila i motocikala odobravaće kupcima odgovarajuće sajamske popuste a, u saradnji sa bankama i lizing kompanijama, pogodnosti prilikom kupovine.

Ljubiteljima i fanovima biće predstavljeno 49 premijernih modela automobila, od čega će naravno najveću pažnju i vrhunac fascinacije izazvati 10 modela koji dolaze u Beograd sa tek završenog Salona automobila u Ženevi. Beogradskog sajma moći će premijerno da vide novi mercedes CLA, audi A3 Sportbak, BMW Grand turismo, Meklaren MP4 – 12C, golf 7, „sitroen C Elize, opel adam, leksus GS450H, ševrolet tra, micubiši AS, mazdu 6, škodu oktaviju…

Na 7. međunarodnom sajmu motocikala „Motopešn” ljubitelji dvotočkaša, osim najbogatije ponude motocikala i opreme za vozače, imaće zadovoljstvo da prisustvuju premijeri čak 58 novih modela dvotočkaša na našem tržištu. Bogata ponuda dodatne opreme na početku sezone svakako će dodatno zainteresovati sve ljubitelje motociklizma i poklonike vožnje na dva točka.
Svečano otvaranje 51. međunarodnog salona automobila je u petak, 22. marta, u 11 časova, u Hali 1 Beogradskog sajma. Radno vreme je od 10 do 20 časova. Cena pojedinačnih ulaznica je 300 dinara, a cena parkinga je 100 dinara na sat. U četvrtak, 28. marta, na sajmu će biti „Porodični dan”, kada će Salon automobila moći da poseti cela porodica sa jednom celodnevnom ulaznicom od 500 dinara.

PANDA NA DAR
Najsrećniji posetilac 51. međunarodnog salona automobila, u nagradnoj igri u kojoj će moći da učestvuju svi posetioci sa kupljenim ulaznicama, dobiće najnoviji model automobila „fijat panda 1. 2”, koju poklanjaju „Fijat automobili” i Beogradski sajam, dok će najsrećnijim učesnicima 7. sajma motocikala „Motopešn” biti dodeljene čak tri nagrade: Motocikl „Kivej” out look 150″, komplet moto-opreme „Daineze” i „Kivej” kaciga.

IZBOR ZA MIS 51. SALONA
U sredu, 27. marta, u 18 časova, u Hali 1 biće organizovan izbor za mis 51. međunarodnog salona automobila. U petak, 29. marta, u 12 časova, u svečanoj Sali direkcije Beogradskog sajma biće uručena zvanična priznanja „gran pri” Salona automobila.

Komentari su zatvoreni.