MENI

Novosađani ponovo domaćini

Stojić uzvratio Cvetiću

22. 09. 2012. Comments (0) Views: 1250 Autosport, Brdske trke

Cvetiću rekord staze

U konkurenciji za najbržeg u generalnom plasmanu najviše je prštalo u duelu iskusnog Vitomira Susija Cvetića koji je nastupao u odlično spremljenom golfu i dosta mlađeg Dejana Stojića koji na ovoj trci vozi pozajmljen auto Vladimira Dike Zečevića. Ipak pobeda ide iskusnijem Cvetiću koji postavlja i rekord staze sa vremenom 1.28.249 minuta.

GOLF ZA SVE PARE Vitomir Cvetić

GOLF ZA SVE PARE
Vitomir Cvetić

Na brdskoj auto trci u Vrdniku koju organizuje AMSK Novi Sad pojavilo se 29 takmičara. Po odličnom vremenu i na stazi o kojoj takmičari imaju samo reči hvale viđena je zanimljiva borba u više klasa. Na trci je incident doživeo samo Mihajlo Milenković koji je poprilično oštetio svoj automobil, ali je srećom prošao bez bilo kakvih povreda. Pored njega odustali su i Srđan Maksimović i Igor Franičević koji su imali tehničkih poteškoća na današnjoj trci.

U klasi mali N tokom celog dana ubedljiv je bio Željko Pisarić, ispred organizatora Saše Jankovića i Zlatka Dobrote. Hibrid je pripao kragujevčaninu Predragu Lambaši ispred Milorada Simunovića i Aleksandra Mladenovića.

U 1400 ccm najbolji je bio Branko Zirojević koji je iskoristio kiks Nenada Savića na prvoj vožnji, dok Saviću za utehu ostaje najbže vreme u klasi. Na treće mesto podijuma popeo se Svetislav Isakov. U klasi do 1600 ubedljiv je bio već pomenuti Vitomir Susi Cvetić ispred Simić Dragana i Brkić Uroša.

U klasi Super Prodaction malere Đunisijevića i Čolovića koristi Goran Toroman i ispred njih se penje na najviše mesto pobedničkog postolja. Razlika u ukupnom sporu između Đunisijevića i Čolovića bila je samo 30 hiljaditih delova sekunde što govori o kvalitetu trkanja njih dvojice. U klasi 2000 E1 Dejan stojić pobeđuje ubedljivo ispred Balačikić Dragana i Živote Milića. Danas je nova trka sa početkom u 12 časova.

Komentari su zatvoreni.