MENI
POZDRAV IZ BOKSA OD PRATEĆE EKIPE

Istorijska pobeda Tojote u Brazilu

Ubski reli drugo izdanje

31. 08. 2012. Comments (0) Views: 2312 Autosport, Reli

Jovana navija za Todora

Prvi reli u karijeri nije se dobro završio po trenutno jedinu damu srpskog relija. Jovana Jovanović je na otvaranju sezone u Beogradu oduševila svojim nastupom, ali je ipak reli završila pre kraja ne tako prijatnim izletanjem na Avali. Odmah posle relija obećala je da se vraća i da je nezgoda nije pokolebala u cilju koji je sebi zacrtala.

SPREMNA ZA NOVE IZAZOVE Jovana Jovanović

SPREMNA ZA NOVE IZAZOVE
Jovana Jovanović

Obećanje je ispunila, poslala je prijavu, i publika će Jovanu ponovo moći da gleda za volanom takmičarskog automobila ovog vikenda na reliju Ub!

– Malo je reći da sam uzbuđena pred nastavak šampionata. Reli Ub za mene ima posebno značenje, jer je prošle godine tamo sve počelo kada sam nastupila u ulozi predvozača. Puno mi znači podrška koju mi svi pružaju posle udesa na Avali. To je dodatna energija koja me tera da istrajem. I dalje se učim, a da nije Todora Stamenkovića i Miodraga Šarca mnogo toga bih preskočila pa im ovoga puta posebno zahvaljujem – izjavila je Jovana Jovanović.

O pripremama za predstojeći reli lepa Beograđanka kaže.

– Automobil je spreman. Majstor Ljuba stavlja drugi prenos i što se nas tiče trka može da počne. Milan Novaković kao moj suvozač i ja smo spremni da pružimo maksimum. Što se samih brzinaca tiče nekako se najviše “plašim” najkraćeg, a veliki problem će predstavljati i dosta nisko sunce. Konkurencije ima a mi ćemo se potruditi da pre svega završimo trku. Svim učesnicima želim puno sreće, posebno Nikoli kome je ovo prvi reli. Samo da se zna, ipak navijam za Todora – završava Jovana koja folcvagenu polo i ovoga puta brani boje MM Pauera iz Beograda.

Drugi Ubski reli, počinje 1. septembra Ceremonijalnim startom u 19 časova ispred Doma kulture, a prvi brzinski ispit na programu je sutradan tačno u 11 sati. Proglašenje i dodela nagrada zakazani su za 19 satu u nedelju 2. septembra ispred Doma kulture u Ubu.

P. Janković

Komentari su zatvoreni.