MENI

Više od 40 prijava za Kruševac

Stamenković najbrži na treningu

20. 07. 2012. Comments (0) Views: 1455 Autosport, Brdske trke

Brđani jači za relistu Rabrenovića

U organizaciji ASK Sprint rejsing tima iz Kruševca i podršku FAM, 21i 22. jula 2012. Godine, „vozi“ se četvrta brdska trka Otvorenog Šampionata AMSS. Čokotino brdo biće domaćin i takmičarima iz regiona jer se trka boduje i za regionalni FIA KUP Bezbednost na putevima, kao i za šampionate Bosne i Hercegovine, Republike Srpske i Makedonije.

vazno-je-drugarstvo

VAŽNO JE DRUGARSTVO
Reno klio Vladice Rabrenovića

Ujedno Vladica Rabrenović aktuelni reli šampion, prijavio je učešće na trci, što je fenomenalna prilika da nakon havarije u Hrvatskoj i reparacije u Čačku testira svog Reno klia u trkačkim uslovima. Rabrenović, zakleti relista, ovoga puta će spojiti lepo i korisno i na radost svojih vernih navijača u Srbiji odvoziti disciplinu koja mu i nije na listi najomiljenijih.

– Dao sam Nenadu Saviću škodu da vozi na trci i ja ću klia da odvozam, a povod je trkanje. Zbog nedostatka rellija odosmo na to što ima. Auti nam nisu za ovu disciplinu, ali mislim da je ipak važnije druženje sa ne skoro viđenim kolegama i sad bože moj ako nismo u topu, biće u svakom slučaju zanimljivo oprobati sa brdašima. Ja sam prijavljen za Otvoreni šampionat, a Nešec je izvadio licencu SAS i vizi za klub organizatora. Mislim da je sport ipak važniji i trke, nego prkos dveju grupacija granskih Saveza , mi idemo da se trkamo i družimo, a kome smeta – njemu smeta – rekao je Rabrenović.

Prošlogodišnji debi ove staze, ali i organizatora, prošao je više nego dobro pa je takmičenje pobralo mnoge pohvale od strane vozača i gledalaca i na kraju sezone je trka je proglašena za najbolju u 2011. Ove godine organizator najavljuje još bolje takmičenje uz znatno veči broj učesnika pre svega. Stazu dugu 2450 metara vozači će voziti čak tri puta što svakako predstavlja dobru zabavu za publiku dok sa druge strane takmičari na ovako kratkoj deonici neće sebi moći dozvoliti previše grešaka. Treninzi počinju u subotu 21. jula u 12.30 časova, dok je start prve od tri trke zakazan za nedelju u 11sati.

Komentari su zatvoreni.