MENI
ODLIČAN NA MOTODROMU Nikola Gajić

Gajić najbrži na Istanbul parku u 125 kubika

SPEKTAKL U NAJAVI Nenad Petrović

Divlji na Beranovcu treća trka šampionata Srbije

POVRATAK NA STARE STAZE SLAVE Miloš Đorđević

26. 06. 2012. Comments (0) Views: 1879 Motociklizam, Motokros

Đorđević najbrži na Jeljenu

Četvrta trka Otvorenog šampionata Srbije u moto krosu održana je minulog vikenda na periferiji Čačka. Odličnu organizaciju trke na Jeljenu po izuzetno sparnom vremenu pratilo je nekoliko hiljada poklonika discipline koju krase skokovi, na veliku radost i iznenađenje učesnika kojih je u svim klasama bilo više od 70, računajući goste iz Crne Gore, Makedonije, Bugarske i Mađarske.

 POVRATAK NA STARE STAZE SLAVE Miloš Đorđević Posle dužeg vremena u najjačoj klasi MX 1, slavio je Miloš Đorđević član Sagmajster rejisng tima, ostavivši iza sebe branioca titule i klupskog kolegu Aleksa Varadija. Zahvaljujući bodovima pomenutih vozača, ali i plasmanima koji donose bodove ostalih članova, Sagmajster rejisng tim i ovoga puta osvojio je prvo mesto u plasmanu klubova.

– Još jedna trka je za nama, praktično polovina sezone. Sagmajster tim je i na Jeljenu pokazao da je spreman za odbranu šampionske titule u konkurenciji klubova. Raduje činjenica da su naši takmičari vodili glavnu reč u najjačoj klasi, a posebno mi je drago što je Miloš Đorđević posle dužeg vremena osetio draž pobede. Tradicionalno odlično organizovanu trku, pratio je veliki broj gledalaca, na sveopštu radost kako takmičara tako i čelnih ljudi Saveza. Sledi kraća pauza do trke za Istočnevropski šampionat u Kruševcu, koju ćemo iskoristiti, da učestvujemo na trkama u Hrvatskoj i Mađarskoj – rekao je Gabor Sagmajster šef tima i takmičar.

Ništa manje uzbudljivo bilo je i u ostalim klasama, a posebno u klasi 1 koja opet ima golobradih vozača na startnoj rampi.

REZULTATI PO KLASAMA

MX 65: 1. LukaRistevski, 2. Miodrag Stanojević, 3. MarkoMakragić
MX 85: 1. Ivanović Viktor, 2. Noel Kovač, 3. Mladen Stanojević
MX 2: 1. Antić Branko, 2. Miroljub Cvetković, 3. Marko Kostić
MX 1: 1. Miloš Đorđević, 2. Aleks Varadi, 3. Bence Časar

Komentari su zatvoreni.