MENI

Neugledan a vredan

28. 09. 2009. Comments (0) Views: 867 Honda, Industrija

Džez za domaći vez

Izlaskom iz karavan formule 1, japanski proizvođač automobila honda, rešila je da malo predahne, kako bi lakše prevazišla svetsku ekonomsku krizu, koja je najjače pogodila auto industriju. Međutim, što se tiče proizvoda sa fabričkih trka sve je ostalo po starom. Sigurno, bezbedno, dugotrajno, ali zbog toga malo skuplje, što se na duge staze svakako isplati, jer naše čovek, kada kupuje auto želi da mu traje minimum deset godina.

Jazz

Hondin mali džez, dušu je dao za domaći vez što po gradskim ulicama, prentrpanim nervoznim vlasnicima svih drugih sprava, i naravno na otvorenom drumu, kada valja pojuriti, po koju udarnu rupu izbeći i naravno blagovremeno zakočiti.

Potpuno nova honda džez predstavlja nadogradnju svih ključnih obeležja svog popularnog prethodnika uz povećanje unutrašnjeg prostora, poboljšanje funkcionalnosti, snažnije i štedljivije motore i uz savremeniji dizajn.

Jazz1

Od lansiranja modela u Japanu 2001. godine, prethodni džez je prešao dugačak put i postao najuspešniji hondin mali automobil. Pametnim rešenjima i velikom vrednošću koju pruža za uloženi novac, stvorio je pobedničku formulu, stičući nove poklonike iz godine u godinu. On postaje globalni automobil koji se prodaje u 115 zemalja sa godišnjom prodajom od oko 400,000 primeraka kao i ukupnom brojkom od preko dva miliona prodatih jedninica. Džez se proizvodi u pet zemalja i šest fabrika, a kod nas se može kupiti počev od 14.000 evra pa naviše u zavisnosti od paketa opreme.

Jazz2

Komentari su zatvoreni.