MENI

Volvo Concept XC Coupé

NOVAK ĐOKOVIĆ U NOVOM PEŽOU 308

29. 01. 2014. Comments (0) Views: 497 Industrija, Toyota

Toyota Centar Beograd je ovogodišnji dobitnik Evropske nagrade za zadovoljstvo kupaca

Svake godine Toyota dodeljuje „Ichiban“ Evropsku nagradu za zadovoljstvo kupaca u 32 zemlje Evrope.
Najbolji evropski partneri su nagrađeni zato što im je kupac uvek na prvom mestu.

MVrbaski

Ovlašćenom partneru Toyote u Srbiji dodeljena je Toyotina „Ichiban“ evropska nagrada za zadovoljstvo kupaca za rezultate postignute u protekloj godini. Nagrada će zvanično biti uručena gospodinu Miladinu Vrbaškom, direktoru Toyota Centra Beograd, 5. juna na svečanoj ceremoniji koja će se oržati u Kanu (Francuska).

Toyota Centar Beograd nagrađen je za izuzetna dostignuća na polju zadovoljstva kupaca, kako u prodaji, tako i u postprodajnim uslugama. Istraživanje i praćenje rezultata se obavlja po posebnoj Toyota metodologiji, pri čemu se uzimaju u obzir ocene anketiranih stranaka u servisu i kupaca novih vozila. Toyota Centar Beograd opslužuje najveći broj klijenata u Toyota mreži, pa je samim tim i postizanje ovakvog rezultata veliki uspeh.

Približno 3.000 evropskih partnera se ocenjuje prema njihovim rezultatima, a tokom stalnog praćenja njihovog rada, što je deo kompanijskog standarda. Na osnovu veoma strogih kriterijuma, oko 40 partnera svake godine od Toyote u Evropi dobije ovo značajno priznanje.

„Ichiban“ je japanska reč izvedena iz „Okyakusama Ichiban“ što znači „kupac na prvom mestu“, gde „Ichiban“ znači „prvi“ ili „broj jedan“. Od kada je 2007. ustanovljena godišnja „Ichiban“ nagrada Toyote Motor Europe, zadovoljstvo kupaca kod Toyotinih partnera je povećano za 43% u prodaji i 34% u postprodaji, a prema internom istraživanju zadovoljstva Toyotnih kupaca, sprovedenom u Evropi.

Komentari su zatvoreni.