MENI

Sa mališanima do šampionskih visina

Miloš Đorđević šampion MX 1 za 2023 spreman za start 2024

Vlasotince za start sezone MS Srbije

9. 03. 2024. Comments (0) Views: 344 Brzinski, Motociklizam

Tri jahača na dva fronta

Boje Vitalon rejsing tima iz Novog Sada u predstojećoj sezoni brzinskog motcikllizma braniće tri takmičara u nacionalnom prvenstvu i Alpe Adria šampionatu. Kapiten je Vukašin Bajić aktuelni vicešampion u nacionalnom i treće plasirani u Alpe Adria u klasi 1000 super bajk. Bojan Majkić će osvajati bodove u klasi 1000 štok sport, a treći član je novajlija Kristijan Ivanovski koji će voziti u klasi 600 Formula.

– Pripreme su uveliko u toku, kako van granica Srbije, tako i na stazi u zemlji koja odgovora zahtevima našeg tima, tačnije na kojoj se unazad nekoliko sezona održavaju takmičenja za nacionalo prvenstvo i Otvoreni šampionat Srbije. Vitalon rejsing tim broji tri takmičara ali i te kako raspoložena za vrhunske domete. Planovi za aktuelnu sezonu su da u nacionalnom prvenstvu „odem“ korak dalje, tačnije da osvojim titulu šampiona u klasi 1000 super bajk, što svakako neće biti lak posao, ali zbog toga se i vrlo naporno pripremam, a što se tiče Alpe Adria takmičenja takođe bih mogao da napravim iskorak pa da sezonu završim, ako ne kao šampion, onda kao vicešampion. Boje kluba braniće još, iskusniji Bojan Majkić u klasi 1000 štok sport i novajlija Kristijan Ivanovski u 600 Formula klasi – rekao je Vukašin Bajić.

Bojan Majkić 1000 štok sport Vitalon rejsing tim mart 2024

Bojan Majkić 1000 štok sport Vitalon rejsing tim mart 2024


Do početka sezone nije ostalo mnogo vremena i zato triling jahača koristi svaku priliku da se što bolje pripremi za prvu rundu sezone.

Tagovi: ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *