MENI

Radojković na korak od podijuma u Austriji

Da li ste sanjali da budete deo Formula tima?

1. 10. 2015. Comments (0) Views: 2915 Autosport, Kružne trke

Finale kruga na Beranovcu poslednjeg vikenda oktobra

Opšta nedoumica koja je vladala po pitanju finalne trke na kružnim stazama za šampionat Srbije, rezrešena je tokom prvog dana oktobra u pet minuta. Finalnog vikend desetog meseca na nekadašnjem vojnom poligonu za obuku vozača motora i kamiona Beranovcu nadomak Kraljeva, biće održana poslednja trka sezone na krugu za domaći šampionat.

Beranovac

Tokom prošlog vikenda kada su na Beranovcu „gostovali“ motociklisti uveliko se pričalo o automobilistima, ali niko sa sigurnošću nije mogao da potvrdi, ko će organizovati i kog datuma. Po starom dobrom običaju svi bi sve hteli, ali bez para je neizvodljivo i verovatno bi se sve završilo na priči, da na scenu nije stupio najstariji predstavnik automobilističke porodice Brkić. Dovoljno je bilo da upozna gradonačelnika Kraljeva Tomislava Ilića sa prvim čovekom SAKSS i sve je dogovoreno za pet minuta.

Termin je poznat, jedino sada preostaje da se prione na neophodne radove kako bi se staza dovela u red. Postoji mogućnost o kojoj se razmatara u slučaju da se veliki krug ne sredi, da se vozi mali koji koriste motociklisti. Do starta finalnog vikenda auto sporta Srbije ima dovoljno vremena, a ljubiteljima preostaje da se još malo strpe i na licu mesta se uvere na kojoj će se stazi voziti, odnosno ko će se okititi titulom šampiona u klasama gde to nije rešeno!!!

Komentari su zatvoreni.