MENI

NOVI TRANSIT INTERNACIONALNI VEN 2014

Reno Jevtović u Prislonici

12. 09. 2013. Comments (0) Views: 1791 Industrija

Čista desetka u Kragujevcu

U prelepom ambijentu EKO parka Ilina Voda u Kragujevcu,udruženje Zastava Fan Club uz pomoc Ivana Ivanovića može se pohvaliti još jednim uspešnim okupljanjem! Cilj sa početka godine da se u Beogradu,Kragujevcu i Lepenskom viru održe ovakve manifestacije je uspešno izvršen,a komentari posetilaca su za čistu desetku!

Z4

Oko 100 automobila i 300 posetilaca uživali su razgledajući razne modele domaćeg proizvođača,razmenjući pritom razna iskustva!

Z2

Glasovima posetilaca izabrani su najlepsi modeli Yuga,Z 101/128 i Fiće,a organizator se potrudio da pored pobednika koji su zasluženo dobili pehare i svakog vlasnika auta nagradi zahvalnicom za prisustvo skupu!

Z3

Najbrojniji posetioci su i ovog puta bili momci iz Beograda,što je i logišno jer je sediste Zastava kluba u Beogradu,a da ne zaboravimo i ostale gradove poput Kraljeva,Niša,Leskovca,Novog Sada,koji su prešli stotine kilometara da uživaju sa svojim poznanicima na skupu!

z

Ovim je i stavljena tačka okupljanja za 2013. godinu,a ovo udruženje kao i njihovi članovi mogu biti ponosni na zacrtani i odrađeni posao! U godini koja nas očekuje,od Zastava Fan Club možete očekivati sigurno jos 2 nova okupljanja,gledaćemo da to budu Novi Sad i Kraljevo,ali pre svega dobro druženje,razmenu iskustava uz jos veću medijsku propraćenost!

Z1

P. Grujić

Komentari su zatvoreni.