MENI
JOŠ UVEK NEDOSTIŽAN Miloš Milovanović

Milovanović bez premca u Vršcu

POKLON ZA 41. ROĐENDAN Gabor Sagmajster

Sagmajster trijumfovao na rođendan u Feketiću

STRUČNJAK ZA IMPROVIZOVANE PISTE Nenad Stojanović Cvrle

4. 06. 2012. Comments (0) Views: 2180 Brzinski, Motociklizam

Stojanović apsolvirao Pleven

Drugu trku Istočnoevropskog šampionata u brzinskom motociklizmu, koja je minulog vikenda održana na nekadašnjem vojnom aerodromu u Plevenu, obeležio je naš takmičar u klasi 600 super sport Nenad Stojanović Cvrle. Pre dve nedelje član Brezik rejsing tima iz Srbije, bio je ubedljiv, a u drugom izdanju prosto je počistio konkurenciju, i tako nastavio pobednički niz u susednoj Bugarskoj.

 STRUČNJAK ZA IMPROVIZOVANE PISTE Nenad Stojanović Cvrle – Ovog vikenda u odnosu na prvu trku, pre dve nedelje, bio sam još brži i ubedljiviji. Konkurencija je bila ista, važno je napomenuti, ali jednostavno nisu imali šanse. Motor je odlično funkcionisao, ja sam bio raspoložen za vožnju i to su dva bitna faktora da bi se došlo do pobedničkog postolja. Sada nam preostaje da odemo dva puta u Tursku gde se održavaju naredne trke Istočnoevropskog šampionata i finale je kod nas na Batajnici. Neću biti prepotentan ako ustvrdim da sam spreman da osvojim titulu – rekao je Nenad Stojanović.

U konkurenciji reprezentacija ovoga puta nismo tako dobro prošli, jer je vrlo mali broj takmičara otputovao u Bugarsku.

– Nedostajao nam je bar još jedan takmičar u 1000 štok sport, da se dokopamo drugog mesta u konkurenciji reprezentacija, ovako smo završili kao treći. Sa peharom sa Plevena kući su se još vratili Nikola Gajić u klasi 125 SP, koji je osvojio drugo mesto i Vladimir Popović u klasi 1000 moto hepening, osvojivši treće mesto. Verujem da ćemo u narednom izdanju biti brojniji i uspešniji – završio je Stojanović.

Komentari su zatvoreni.