MENI
PEUGEOT_E2008_E-LIONTESTDRIVE_2306TC0068

Novi Peugeot 2008 stigao u Srbiju!

Yaris Cross HEV Sol

Must HEV – Toyota Yaris Cross Hybrid Electric Vehicle...

OpelCrossland

18. 09. 2023. Comments (0) Views: 120 Industrija

Izgledajte i osećajte se dobro

Opel Crossland dostupan za isporuku odmah.

Jasan i odvažan dizajnerski jezik, veoma fleksibilan i opremljen najsavremenijim tehnologijama – Opel Crossland je veoma popularan među kupcima. Kompaktni SUV sa Blitz amblemom postao je pravi prodajni hit od svog lansiranja 2017. Odavno je Opel Crossland probio granicu od 500.000 jedinica.

Mnogo je razloga za njegov uspeh: na dužini od samo 4,22 metra, Opel Crossland kombinuje maksimalnu varijabilnost unutrašnjosti sa puno prostora za celu porodicu. To se, između ostalog, obezbeđuje i 60/40 deljivom sklopivom klupom zadnjih sedišta, koja se može pomerati uzdužno do 150 milimetara, u zavisnosti od varijante. Ovo povećava zapreminu prtljažnika sa 410 na 520 litara za kratko vreme. Ako se zadnja sedišta potpuno obore, ima mesta čak i za 1.255 litara.

Može biti Vaš po ceni od 19.890e, sa 1.2 benzinskim motorom od 110ks, u paketu opreme Design&Tech u koji ulazi:
• LED ambijentalno unutrašnje osvetljenje
• Prednji naslon za ruke na sedištu vozača
• Tonirana toplotno izolovana stakla sa Solar Protect® dodatno zatamnjenim zadnjim staklima
• Automatsko paljenje/gašenje dugih svetala
• LED zadnja svetla
• Krov i A-stub u Dijamant Crnoj boji
• Krovni spojler u crnoj boji

Crossland ne impresionira samo svojom svestranošću i vrhunskim tehnologijama, već i svojim modernim izgledom. Nosi nepogrešiv novi Opel dizajn, uključujući i Vizor: na primer, prednja strana izgleda kao da je izlivena iz jednog kalupa i vizuelno je šira. Pogled unazad je jednako jasan i hrabro dizajniran da upadne u oči. Ovaj Crossland od početka 2021. samouvereno nosi svoje ime u centru prtljažnika.

Posetite najbližeg Opelovog partnera, zakažite test vožnju i postanite vlasnik jednog od odmah dostupnih Opel Crossland vozila – Osećajte se dobro. Izgledajte dobro.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *