MENI
Petar-Miloradovic- izletanje Slovačka

Miloradović posle udesa u Slovačkoj

Tri divizije na Ušću

25. 08. 2023. Comments (0) Views: 651 Autosport

Fantastična četvorka u pohodu na Evropu

Najbolji vozači Evrope po prvi put nadmetaće se na European autoslalom championshipu po svemu sudeći jednom od većih događaja od kad postoji autoslalom na Starom kontinetu, a mesto održavanja je kompleks Slovakijaring u Slovačkoj. Našu zemlju predstavljače četiri vozača: Ivan Andjelković i Nikola Isakov u Hondi Ep3 Taype R kao dupli vozači članovi AMSU Fanatik iz Pančeva, odnosno Petar Studen i Nikola Vetić iz ASU Drajver u Fiatu Cinqvecento.

Ivan Andjelković i Nikola Isakov u Hondi Ep3 Taype R

Ivan Andjelković i Nikola Isakov u Hondi Ep3 Taype R

U subotu i nedelju voziće se dve trke na različitim stazama, a sudeći po imenima koja su do sada najavila dolazak biće ovo nestvarno jaka konkurencija. Staza se dosta razlikuje od onoga što se vozi kod nas i nezahvalno je davati bilo kakve prognoze, ono što je sigurno Srbiju će predstavljati vrsni vozači koji će dati maksimum. European autoslalom championship jedan od boljih načina da ustanovimo gde smo u odnosu na slalomaše iz Austrije, Nemačke, Mađarske, Slovačke, Hrvatske, BiH…

Petar Studen i Nikola Vetić iz ASU Drajver u Fiatu Cinqvecento

Petar Studen i Nikola Vetić iz ASU Drajver u Fiatu Cinqvecento

Najavljeno je 100 vozača koji će biti na najvećoj Evropskoj autoslalom trci do sada. Verujemo u naše momke i želimo im puno sportske sreće koja će im biti potrebna uz raskošan talena koji evidentno poseduju.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *