MENI
Oliver i Vladica Rabrenović brdska trka Bukovo jul 2023

Rabrenovići deda i unuk na Bukovu

Bronza sija kao zlato

16. 07. 2023. Comments (0) Views: 955 Autosport, Brdske trke

Dimitrovu „Nagrada Negotina 2023“

Takmičar iz Bugarske Aleksandar Dimitrov koji vozi sa licencom SAKSS-a za ASU As iz Zaječara slavio je u generalnom plasmanu na četvrtoj trci sezone na brdskim stazama „Nagrada Negotina 2023“ koja je bodovana za nacionalni šampionat i Otvoreno prevenstvo Srbije. Drugo mesto u generalnom na Bukovu osvojio je njegov sunarodnik i klupski kolega Vladimir Vasilev, a treći je Aleksandar Vidosavljević ćlan ASK Rid sport iz Perućca.

Posle duplog Kopaonika i Zlatibora, Vidosavljević nije uspeo da nastavi pobednički niz u generalnom plasmanu, jer su gosti iz Bugarske bili više nego rešeni da mu se revanširaju na Bukovu iznad Negotina. As iz Smederava svakako ima lepu bodovnu razliku, ali i posle svega i motiv više, da se već koliko na narednom takmičenju bori za najviši stepenik na pobedničkom podijumu.

Dve vožnje kako predviđa Pravilnik takmičenja odrađene su u visokom ritmu i vrlo dinamčno na radost velikog broja ljubitelja sporta brzina na četiri točka, koje ni izuzetno visoka temepratura vazduha nije sprečila da dođu na Bukovo i gromoglasno navijaju, tako reći za sve aktere i značjno više za omiljene kanidate. Mlađani Oliver gost iz Švedske unuk Vladice Rabrenovića koji je vozio van konkurencije definitivno je pobrao najviše simpatija. Istini za volju, organiazator GAGA Avala rejsing tim sa suorganizatorom Opštinom Negotin i Nacionalnim parkom Đerdap, učinili su maksimum napora da sve protekne u najboljem redu.

Nezvanični rezultati

Generalni plasman
1. A. Dimitrov, 2. V. Vasilev, 3. A. Vidosavljević, 4. L. Bojkov, 5. V. Cvetić, 6. K. Krumov, 7. V. Rabrenović, 8. D. Panić, 9. P. Jovanović, 10. V. Baćko…

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *