MENI
Andrej Petrović (361) detalj sa prve trke klase senior Kula maj 2023

Petrović i Kostić briljirali u Kuli

Andrej Petrović Ptuj jun 2023

Dva podijuma za Petrovića u Ptuju

Aleksandra Švonja, Milica Vojvodić, Nina Iličić i Miloš Brkić (sleva) Klasa Dame

5. 06. 2023. Comments (0) Views: 711 Karting

Milica Vojvodić najbrža pod refelektorima

Druga trka Otvorenog prvenstva Sportskog auto i karting saveza Vojvodine (SAKSV) održana je u noćnim uslovima na Autokomerc karting centru u Beogradu uz prisustvo mnogobrojne publike. Pod reflektorima u klasi dama prvo mesto zauzela je Milica Vojvodić koja je demonstrirala izuzetnu veštinu i kontrolu upravljanja kartom. Na drugom mestu zasluženo je završila Nina Ilinčić jer je veliki deo trke vodila i time pokazala izuzetnu borbenost i takmičarski duh, dok je treća pozicija pripala Aleksandri Švonji.

– Noćna trka bila je više nego dovoljan izazov da minulog vikenda na Autokomercu odmerim snage sa koleginicama. Standardno vozim u konkurecniji kolega, tako da je pomenuto takmičenje bilo svojevrstan izazov. Trku sam završila na prvom mestu, ali sam se dobrano potrudila da prestignem Ninu Ilinčić, koja mi je pružala odličan otpor što je doprinelo da se veliki broj ljubitelja kartinga dobro zabavi. Ujedno čestitam i trećeplasiranoj Aleksandri Švonji, odnosno svima koju su uzeli učešće na trci – rekla je Milica Vojvodić.

U junior klasi mlađani takmičari pokazali su izuzetan potencijal i borbenost, a pobedu je odneo perspektivni Maksim Nikolić, koji je briljantno vozio tokom čitave trke. Drugo mesto pripalo je Miroslavu Deliću, dok je treći bio Jovan Đurić.

Klasa seniora donela je posebno uzbuđenje i borbu do poslednjeg trenutka. Prvi je kroz cilj prošao iskusni takmičar Aleksandar Švonja, demonstrirajući izuzetnu brzinu i veštinu na stazi. Drugo mesto pripalo je Dejanu Drecunu, dok je treći bio Nikola Macura, koji je pružio snažan otpor rivalima.

Rezultati

Dame: 1. M. Vojvodić, 2. N. Ilinčić, 3. A. Švonja
Juniori: 1. M. Nikolić, 2. M. Delić, 3. J. Đurić
Seniori: 1. A. Švonja, 2. D. Drecun, 3. N. Macura

Tagovi: , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *