MENI
Dejan Pejić autoslalom Zaječar maj 2023 a

Pejić najbrži prvog dana u Zaječaru

Dušan Borković TCR Pau II dan Frnacuska

Dva dana vijorila se srpska zastava u Francuskoj

Ivan Anđelković II dan Zaječar

14. 05. 2023. Comments (0) Views: 933 Autosport

Anđelković slavio drugog dana

Drugi dan duplog programa šampionata Srbije u autoslalom disciplini koji je organizovao ASU As iz Zaječara u generalnom plasmanu pripao je Ivanu Anđelkoviću. Drugo mesto osvojio je Miloš Sovilj, a treće Miloš Stevanović.

Nedeljni takmičarski program premijernog takmičenja autoslalom šampionata u odnosu na subotnji, krasila je kiša i naravno vlažna asfaltna podloga. Pojedinci su se i te kako radovali, dok su drugi gledali u nebu sa željom da kiša prestane, što se tokom takmičenja dogodilo. Međutim, ako se uzme u obzir da je konfiguracija staze bila ista, da su poput prvog dana imali dva treninga i tri vožnje, svima je bilo isto, samo je malo „istije“ bilo onima sa pneumaticima za kišu.

Valja naglasiti da je i pored pomenutih meteo uslova bilo ljubitelja auto sporta koji su bodrili majstore volana oko čunjeva u borbi protiv štoperice. Snagu takmičarske sprave koju vozač nije u stanju da maksimalno iskoristi kada je prenese na podlogu pravi značajni razliku između poznavoca i ljubitelja. Sve u svemu tokom jednog vikenda i dva odvojena takmičenja vladali su dijametralno suprotni uslovi, gde su svi imali prilike da se pronađu i iskažu, a organizator je bio na visini zadatka, kako bi svi maksimalno uživali.

Nezvanični rezultati

Generalni plasman: 1. I. Anđelković, 2. M. Sovilj, 3. M. Stevanović, 4. A. Tadić, 5. A. Mijailović, 6. G. Medić, 7. D. Terzić, 8. D. Vukić, 9. M. Danković, 10. S. Dimitrijević…

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *