MENI
Kandidati za Automobil godine 2021. u Srbiji

Uoči 55. Salona automobila i 15. “Motopassion-a”

Novi C4X

Novi C4 X spaja eleganciju hečbeka, prefinjenost limuzine i...

Nouveau Renault Espace (3)

14. 02. 2023. Comments (0) Views: 692 Industrija, Renault

Elegantan i prostran po prirodi

• Renault otkriva siluetu novog modela Espace koja se poigrava kontrastima svetla i senke
• Bočni prikaz vozila otkriva atletski dizajn naglašenih ramena
• Iza kompaktnih spoljašnjih dimenzija (4,72 m) novog Espace-a krije se još prostranija unutrašnjost u koju se može smestiti do 7 putnika

Nakon što je objavio da će njegov model nositi naziv Espace, Renault nam otkriva i dve siluete ovog budućeg SUV-a sa 5 i 7 sedišta. Igrajući se kontrastima svetla i senke, ove siluete nagoveštavaju spoljašnji dizajn i ukupnu dužinu novog Espace-a.

Novi Espace krasi atletski dizajn naglašenih ramena, a bočna staklena površina vozila se proteže do samog zadnjeg kraja pa vozilo deluje posebno vitko i elegantno. Zadnji kraj je namerno naglašen spojlerom na krovnoj liniji.

Odmerene proporcije nove generacije Espace-a su oblikovane u skladu sa aktuelnim trendovima i svetom koji se brzo menja. Iako kompaktnija za 14 cm, unutrašnjost nove generacije je nešto šira od aktuelne (2,48 m, uključujući treći red sedišta). Sve u svemu, novi Espace nasledio je karakteristike koje su proslavile njegove prethodnike i garantuje udobnost na dužim putovanjima sa do 7 putnika.

Novi Renault Espace će svetu biti predstavljen početkom proleća ove godine.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *