MENI
III BG Off road reli Deliblatska peščara 4

Trofej Beograda za finale sezone

Liga terenskih vozila I deo 2023

Liga terenskih vozila SAMSB startovala na Divčibarama

27. 12. 2022. Comments (0) Views: 843 Offroad

Trofej Beograda posadi Kocić – Zagorac

Sportski auto moto savez Beograda pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport prestonog grada organizacijom takmičenja Trofej Beograda 2022., stavio je tačku na aktuelnu sezonu. U konkurenciji devet posada najspretnija i napreciznija bila je Milivoje Kocić – Vladimir Zagorac sa „navigitaorom“ Novicom Teodosijevićem.

Drugo mesto osvojila je posada Živko Gajić – Velimir Aćimović. Treće mesto osvojila je još jedna tročlana posada Dejan Andrić – Đorđe Andrić i Vladica Šljivić.

Vrli organizator pored pehara i medalja koje je podelio kao „dar“ Sekratirijat za sport Beograda, pride je nagradio i najstarijeg takmičara Milivoja Kocića, odnosno najmlađeg Đorđa Andrića, ali i tri dame: Anu Knežević, Ozrenku Jevtić i Cecu Knežević.

Trofej Beograda 2022 off road Zaovine

Trofej Beograda 2022 off road Zaovine

I pored činjenice da je itinerer krasilo 90% asfaltne podloge, a u pitanju je nadmetanje terenskih vozila podsećanja radi, svi učesnici izrazili su oduševljenje izborom terena počev od Bele zemlje, preko Užica, Ponikva, Kadinjače, Mitrovca, Zaovina i Drvengrada, odnosno dinamikom i poštovanjem zadate satnice.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *