MENI
Finalni vikend SSKS Jagodina oktobar

Jagodinsko finale Srpskog sportskog karting saveza

Nemanja Jovanović CEZ Ptuj septembar 2022

Jovanović u Ptuju „overio“ bronzu u kategoriji juniora

28. 09. 2022. Comments (0) Views: 937 Karting

Milica Vojvodić ide po bronzu u Jagodinu

Prvog vikenda oktobra Srpski sportski karting savez na kartodromu u Jagodini organizuje finalno takmičenje sezone. Posle duplog programa biće poznati stari – novi šampioni po klasama, ali i svi drugi slavodobitnici. Milica Vojvodić član SAMNKU Floyd iz Novog Sada koja vozi u klasi TAG SP 125 u Jagodinu odlazi kako bi potvrdila bronzano odličje.

– Finalni takmičarski vikend uvek ima posebnu težinu i značaj svim takmičarima, da kažem kolegama i ujedno konkurenciji, pa tako i meni. Posle pet duplih trka počev od Jagodine u aprilu, preko Kule i Beograda narednog vikenda putujemo u Jagodinu da stavimo tačku na sezonu. Za trenutnu poziciju u plasmanu klase TAG SP 125 mogu pre svega da zahvalim vrhunskom pristupu čelnih ljudi kluba za koji vozim. Svakako da je najveći deo uspeha na meni, konkretno kada izađem na stazu kako tokom kvalifikacija, tako i kada su nadmetanja u pitanju, ali dobra logistika i atmosfera u boksu su više od pola posla. Idem u Jagodinu na krilima uspeha iz Kule od pre mesec dana, kada sam pobedom u prvoj trci i drugim mestom u drugoj trci, značajno popravila bodovno stanje u klasi. Verujem, da ću posle šest duplih vikenda završiti sezonu sa medaljom za treće mesto, koje svakako smatram uspehom. Kada je u pitanju naredna sezona, postoje dve opcije. Prva da nastavim u istoj klasi, odnosno da pređem u KZ 2 popularne „šiftere“. Pauza je taman dovoljno duga da u dogovoru sa predstavnicma kluba donesem valjanu odluku – rekla je Milica Vojvodić.

Milica Vojvodić I mesto TAG SP 125 septembar 2022 Kula

Milica Vojvodić I mesto TAG SP 125 septembar 2022 Kula

Program finalnog vikenda podrazumeva da je subota rezervisana za tehnički prijem i verifikaciju, a nedelja za jedanaestu i dvanaestu trku sezone.

Tagovi: , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *