MENI
WinterContact TS870

Upoznajte novu generaciju zimskih guma: Continental predstavlja WinterContact TS...

Yaris_Cross_DPL_2021_001

Potupno nova Toyota Yaris cross

23. 09. 2021. Comments (0) Views: 154 Industrija

Otvorena prva Galerija automobila Srbije!

Jedan od najvećih događaja na Balkanu iz sveta autoindustrije Galerija automobila Srbije, svečano je otvorena 23. septembra u u TC “Galerija” u Beogradu, a izložba četvorotočkaša najnovije generacije trajaće do 30. septembra.

„Galerija automobile Srbije“ prva je velika izložba automobila, sa više desetina izloženih modela automobila najnovijih modela najpoznatijih imena auto-industrije. Ovi najmoderniji i najluskuzniji modeli automobila biće izloženi do kraja septembra u TC Galerija, a svi adrenalinski „zavisnici“ moći će i da ih probaju i u test vožnjama.

Prva velika izložba automobila, organizovana je u saradnji “Galerije Beograd“, kompanije „Beograd na vodi“ i „Blica“ I predstavlja pravi spektakl kada je reč o automobilima poslednje generacije.

Među izloženim automobilima, svoje mesto na pijedestalu svakako ima Toyota Yaris, automobil kojeg je evropski stručni žiri proglasio automobilom godine, a publika „Galerije automobile Srbije“ moći će premijerno da upozna i Toyota Yaris Cross, hibridni SUV idealan za gradsku vožnju.

galerija automobili_220921_ras foto oliver bunic 003

galerija automobili_220921_ras foto oliver bunic 003

– Dragi prijatelji, dobro došli u „Galeriju“ koja u susret svom prvom rođendanu može u potpunosti da opravda titulu „jedno mesto svih dešavanja“. Jako smo srećni što možemo da ugostimo „Galeriju automobila“, jednu divnu izložbu, a naročito smo ponosni što ćemo imati priliku da poželimo dobrodošlicu novim brendovima koji se po prvi put nalaze kod nas i imaju svoju premijeru. Želimo vam da večeras uživate i da zajedno otvorimo ovu sjajnu izložbu – rekla je Vanesa Jovanović, direktorka marketinga Galerije Beograd koja je otvorila manifestaciju.

Tagovi: ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *