MENI
New Qashqai Interior 2

Spoj naprednog dizajna i vrhunske udobnosti za najbolji doživljaj...

Toyota C-HR GR SPORT 7

Toyotin crossover u GR SPORT verziji

P90410074_lowRes_rolls-royce-launches

10. 12. 2020. Comments (0) Views: 1207 Industrija

Najnovije Rols-Rojs Pursuit sedište za savremeni svet

· Reljefno kožno sedište Rols-Rojsa, obojeno u skladu sa unutrašnjošću automobila ili u kontrastu sa njim

· Stvorena od savremenih zanatskih materijala, uključujući ugljenična vlakna i polirani aluminijum

· Skrivena baklja nosi dvostruki R Znak časti

Veličina i snaga brenda ogledaju se u sitnicama. Što je brend „jači i skuplji“ to više ugađa krajnjem korisniku, što se da uočiti iz priloženog…

„Primenili smo maksimu ser Henrija Rojsa„ Uzmite najbolje što postoji i učinite to boljim “na suštinski britanski proizvod. Povišeno na precizne i zahtevne standarde Rols-Rojsa, a istinito originalnom konceptu, sedište za poternicu je preimenovano za savremeni svet. Naši klijenti sada mogu uživati u udobnosti Rols-Rojs sedišta, bez obzira na aktivnost ili gde to može dovesti.

„Nastojimo da stvorimo dodatke koji poboljšavaju životni stil naših klijenata. Kao i svaka naručena komisija, svaki detalj sedišta za poternicu detaljno je razmatran i precizno dizajniran, a zatim ručno izrađen od najfinijih materijala. Spoj karbonskih vlakana, poliranog aluminijuma i Rols-Rojs kože pokazuje umetnost savremene izrade. “
Matthev Danton, Rols-Rojs dizajner po meri

highRes_rolls-royce-launches

highRes_rolls-royce-launches

Udobnost ručno rađenog kožnog sedišta više nije ograničena na unutrašnjost motornog automobila Rols-Rojsa, nakon izlaska najnovije opreme marke po meri.

Novo sedište Pursuit predstavlja savremeno preoblikovanje tradicionalnog prenosnog sedišta, koje je dizajnirao Bespoke Collective u domu Rols-Rojsa, u Goodvoodu, Vest Susek. Verni duhu originala, Pursuit sedište nudi trenutnu, prenosivu udobnost u gradu ili selu, unoseći lakoću i stil u uvek raznolike stilove života klijenata. Savršeno sedište za letenje dronom, slikanje pejzaža ili jednostavno zaustavljanje da biste snimili pogled, Pursuit sedište je najnoviji dodatak dizajniran da poboljša životno iskustvo klijenata Rols-Rojsa.

Slican Rols-Rojs automobilu, prilikom projektovanja Rols-Rojs dodatne opreme uzimaju se u obzir samo najfiniji materijali naneti sa najvećom preciznošću i veštinom. Glavna potpora sedišta Pursuit napravljena je od ugljeničnih vlakana i poliranog aluminijuma, za optimalan odnos cvrstoće i mase. Sa potpuno prilagodljivim visinom sedišta, dodatak je dizajniran s najvećom udobnošću na umu.

Ako se neko nađe na priredbi na otvorenom ili čak pored staze na moto-sportu, diskretni džep na spoljnom kožnom sedištu predstavlja sigurno spremište za karte. U slučaju produžetka, bisa i poziva na zavese, tanka aluminijumska baklja, završena dvostrukim R značkom časti, čuva se u šarkama sedišta, obezbedujući siguran povratak u vaš automobil.

Sedište je napravljeno od najfinije Rols-Rojs kože i utisnuto u Duh ekstaze. Klijenti mogu da biraju između niza boja po meri kako bi se uskladili ili kontrastirali sa unutrašnjošću svog automobila.

Nežno rasplamsana aluminijumska pločica na kraju štapa pruža čvrsto prianjanje na tvrdim površinama, dok se uvlačivi šiljak, pametno skriven u sebi, nudi istu sigurnost na travi i ostalim mekanim podlogama.

Pursuit sedište se savršeno uklapa u modul za rekreaciju Cullinan, odražavajući karakter automobila #EffortlessEverivhere; njegove kompaktne dimenzije i elegantna kožna futrola takode omogućavaju da se neupadljivo odloži u bilo koji Rols-Rojs automobil.

Pursuit sic je moguće kupiti pojedinačno ili u paru putem Rols-Rojs butika i kod dilera širom sveta.

Tagovi: ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *