MENI
Predstart MX 3 i MX S B. Topola finale 1

Bačka Topola peta trka šampionata Srbije

Janko Railić Bačka Topola foto Goran Barać Brćko

Janko Railić najbolji u Bačkoj Topoli

Svečani ručak Bačka Topola 10 X 2020

10. 10. 2020. Comments (0) Views: 202 Motociklizam, Motokros

Tri pečena praseta u Bačkoj Topoli ujedinila moto krosere

Pretposlednja trka moto kros šampionata Srbije koja se drugog vikenda oktobra održava na stazi MX Ring u Bačkoj Topoli, imala je više nego zabavan i hranljiv uvod tokom subote koje je bila rezervisana za slobodne treninge i hobi trke lokalnih heroja. Po završenim aktivnostima kompletna pažnja svih učesnika bila je usmerena na tri pečena praseta, koje nisu spasile ni kuća od slame, dasaka i cigli i pored činjenice da se staza nalazi u krugu nekadašnje ciglane…

Tranžiranje tri pečena praseta u Bačkoj Topoli

Tranžiranje tri pečena praseta u Bačkoj Topoli

Ako se uzme u obzir nepobitna činjenica da u redovima vrlo autohtone družine kakva je moto kros skupina unazad nekoliko vremena vladaju podele i stalna neslaganja, lepo je videti da su se ujedinili za zajedničkom trpezom. Istini za volju, bilo je i onih koji se staji ispod svojih šatora…Kada je prasetina servirana prestao je žamor i galama i svi su se zdušno dali u tamanisanje iste. Posle napornih slobodnih treninga i hobi trka, dobar zalogaj krepi telo i dušu, uoči nedeljne pretposlednje trke.

Tri pečena praseta u Bačkoj Topoli

Ništa slađe od vruće kožice kad se prstima…

Kada smo već kod trka, između dva zalogaja moglo se čuti šta se planira do kraja šampionata. Komisija za moto kros uz saglasnost takmičara donela je odluku da se narednog vikenda 17. i 18 X na istoj stazi u Bačkoj Topoli održi finalno takmičenje, a da se zavesa na sezonu spusti 25. oktobra pozivnom trkom u mestu Bare između Požarevca i Velikog Gradišta, orjentaciono kod Kasidola.

Tagovi: , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *