MENI
Danilo Mladenović, Davaid Božić, Strahinja Kovačević 1000 SSt i Božidar Mihailović

Božić i Mladenović najbrži prvog dana

Leštane MX 85 Veljko Krsmanović

Arilje i Leštane za nastavak moto kros šampionata

Alpe Adria

6. 09. 2020. Comments (0) Views: 173 Brzinski, Motociklizam

Mladenović potvrdio primat na Grobniku

Prvog vikenda septembra na motodromu Grobnik u Hrvatskoj Danilo Mladenović član Spark rejisng tima ostvario je dve pobede u dve odvojene trke za Alpe Adria cup. Mladenović je bio odličan u subotu na prvoj trci kada je posle lošeg starta uspeo da prestigne klupskog kolegu i izbije na vodeću poziciju. Da pomenuti uspeh nije slučajnost Mladenović je potvrdio na nedeljnoj trci.

Drugo mesto u Aple Adria cup takmičenju do 1000 kubika pripalo je Strahinji Kovačeviću, koji je takođe u subotu na prvoj trci završio kao drugi. Treće mesto na pobedničkom podijumu pripalo je Bojanu Majkiću, koji je kao i prethodna dvojica jahača, potvrdio plasman od subote. Valja istaći da je pomenuta kategorija brojila 24 takmičara.

Formula A Grobnik II dan

Formula A Grobnik II dan

Na Grobniku je o istom „trošku“ kako je i najavljeno bodovan i šampionat Srbije u dve klase. U klasi Formula A posle 10 krugova na motodromu nadomak Rijeke prvo mesto osvojio je Nikola Ljumović ispred Vladimira Popovića, a treći je Miomir Pojić.

1000 štok sport Grobnik ii dan

1000 štok sport Grobnik ii dan

U najjačoj klasi 1000 štok sport slavio je David Božić koji je istini za volju bio najbrži i prvog takmičarskog dana u subotu. Drugo mesto osvojio je Danilo Mladnović, a treći je Strahinja Kovačević.

Tagovi: , , , , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *