MENI
Renault Koleos

Alejandro Mesenero-Romanos i Giles Vidal pridružuju se Grupi Renault

Opel_Grandland_X_Hybrid4

Bez opasnosti: Opel Grandland X sada sa plavom lampicom

8. 08. 2020. Comments (0) Views: 1354 Industrija, Toyota

Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

• Novo RAV4 posebno izdanje s moćnim jednobojnim finišom iznutra i spolja
• Midnight Black (Ponoćna crna) karoserija s odgovarajućom crnom prednjom rešetkom, donjom rešetkom i odbojnicima, kućištima ogledala na vratima, štitnicima branika, zadnjom ukrasnom lajsnom i spojlerom
• Sjajno crni 19-inčni naplaci od lake legure
• Crne, visokokvalitetne presvlake sedišta od sintetičke kože prošivene sivim koncem
• U prodaji od oktobra 2020.

Kao što mu ime jasno govori, novi RAV4 Hybrid Black Edition ima moćan jednobojni tretman zbog kojeg se Toyotin SUV srednje veličine ističe u masi.

Duboki finiš Midnight Black crne boje dovodi do “omekšavanja” oštrih uglova i lica karoserije, što je efekat pojačan upotrebom odgovarajućih elemenata crnog stila. Prednja i donja rešetka, donji odbojnici, zaštita branika, obloge ogledala na vratima, zadnja ukrasna lajsna i spojler potpuno su crni, dok 19-inčni alu naplaci takođe imaju sjajan crni finiš. Sve je obojeno u crno, tako da je jedini prekid u potpuno tamnoj pojavi hromirani Toyotin znak na sredini prednjeg dela automobila.

Sedišta su obložena visokokvalitetnom crnom sintetičkom kožom sa sivim štepom. Ovo se kombinuje s crnim ukrasima i unutrašnjošću (deo redovne specifikacije za RAV4 Style), kako bi se stvorio upečatljiv ambijent kabine.

rav4-rear

rav4-rear

Elementi standardne i dodatne opreme odgovaraju trenutnom nivou RAV4 Style i uključuju, između ostalog, inteligentne senzore za parkiranje, video nadzor od 360 stepeni, digitalni unutrašnji retrovizor, digitalni audio sistem JBL sa devet zvučnika sa DAB-om i bežični punjač za mobilni telefon. Toyota Safety Sense i integracija za pametne telefone Apple CarPlay i Android Auto dobijaju se kao standardni deo opreme.

Novi RAV4 Hibrid Black Edition dostupan je za naručivanje (sada) uz isporuke kupcima od oktobra 2020. godine, u skladu s lokalnim planovima za svako tržište.

Tagovi: , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *