MENI
Suept drajver Novi Bečej

Super drajver u subotu na Kosmaju

Dejan Pejić super drajver Kosmaj avgust 2020

Dejan Pejić najbrži na Kosmaju u super drajver kup...

25. 08. 2020. Comments (0) Views: 1421 Autosport, Offroad

Dupli program na startu BG lige terenskih vozila

Duplim programom od Vrčina preko Petrovca na Mlavi, Krupajskog vrela, Krepoljina, Žagubice, Beljanice i Mansaije startovala je liga, a cilj je bio na Vidikovcu. Deset odvažnih posada krenulo je u avanturu predvođeni iskusnim Jovom Mrdakom, koji je imao i bitnu ulogu suvozača Nebojši Milovanoviću, koji je uzgred budi rečeno prvog dana imao isti broj bodova sa Milivojem Kocićem, da bi drugog odneo čistu pobedu.

Kada je u pitanju uobičajeni ispit spretnosti, tačnije vožnja u terenu, sve reči hvale idu Nenadu Milovanoviću koji je iz suzuki vitare znalački izvlačio maksimum savladavajući bespuća iznad Krupajskog vrela. Ispit tačnosti je bio priča za sebe, prvog dana najtačnije je vozio Vladica Šljivić, odnosno drugog Dejan Andrić. Testove su svi rešili na zavidnom nivou, ali je Emil Bartulović objasnio kako se to radi bez premca.

Discipline poput pucanja iz vazdušnog pištolja, šutiranje na male golove, praćka, organizator je pojačao krajcericom i golfom na golemu radost svih učesnika. Šutiranje na male golove pripalo je Nebojši Milovanoviću, krajcerice Milivoju Kociću, a golf Vladici Šljiviću, jer je Tajger Vuds opravdano bio odsutan. Kod izvođenja slobodnih bacanja istakli su se Radivoje Perović i Nenad Milovanović, po logici stvari Jovo Mrdak je ima bit NAJBOLJI u disciplini vazdušni pištolj, da bi njegov vozač Nebojša Milovanović objasnio kako se koristi praćka, tako da i ne čudi što je pomenuti majstor volana iz Novog Sada zasluženo poneo pehar kući. Vasić Slađana je bila jedina dama, ali je znalački ganjala tojotu hajlaks po Homolju i Beljanici.

Radivoje Perović na potezu, posmatra Milivoje Kocić

Radivoje Perović na potezu, posmatra Milivoje Kocić

Sve pomenute discipline budnim okom i uz pomoć mernih uređaja, pratio je visoki funkcioner SAKSS Nenad Kravić.

Drugog vikenda septembra na repertoaru su treći i četvrti BG reli tersnkih vozila, posle kojih ćemo dobiti novog šampiona, a trenutno titulu najboljeg brani Dejan Andrić.

Plasamani

I BG reli terenskih vozila

1. M. Kocić 24, 2. N. Milovanović 24, 3. D. Andrić 23, 4. V. Šljivić 21, 5. B. Despinić 19, 6, N. Milovanović 18, 7. R. Perović 18, 8. E. Bartulović 17, 9. S. Vasić 14, 10. J. Mrdak 8

II BG reli terenskih vozila

1. N. Milovanović 24, 2. N. Milovanović 23, 3. R. Perović 23, 4. M. Kocić 22, 5. D. Andrić 21, 6. E. Bartulović 19, 7. B. Despinić 19, 8. V. Šljivić 15, 9. S. Vasić 14, 10. J. Mrdak 11

 • Forsiranje potoka u Rubikonu
  Forsiranje potoka u Rubikonu
 • Intervencija na ternu, Čola stavlja čep, a Kravić nadgleda
  Intervencija na ternu, Čola stavlja čep, a Kravić nadgleda
 • Na putu do Rajkove pećine
  Na putu do Rajkove pećine
 • Rajkova pećina
  Rajkova pećina
 • Slobodna bacanja Krepoljin
  Slobodna bacanja Krepoljin

Tagovi: , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *