MENI
Milovan Mikica Vesnić TCR

Triling asova iz Srbije na Grobniku u TCR seriji

Dušan Borković u „hjundaiju i30 N TCR” sa brojem 62

Dušanu Borkoviću pol-pozicija na Grobniku

Zoran Kastratović u sevrolet krzu na Grobniklu

24. 07. 2020. Comments (0) Views: 284 Autosport, FIA CEZ, Kružne trke

„Kastro” protiv GT ala

Konačno će se održati prve auto trke međunarodnog formata u kojem će učešće uzeti i automobilisti iz Srbije. Predstojećeg vikenda na stazi Grobnik nadomak Rijeke u Hrvatskoj, održaće se auto trke turing i GT automobila u ornanizaciji FIA-CEZ i Šampionata TCR Istočne Evrope.

Srbiju će u Šampionatu TCR Istočna Evropa predstavljati branilac titule Milovan Mikica Vesnić u „kupri TCR”, Dušan Borković za volanom „hjundaia i30 N TCR” i Nemanja Milovanović u „kupri TCR”. U ESET kupu monomarke „reno tvingo”, voziće Mihailo „Miksa” Milenković, a u Šampionatu Centralnoevropske zone (CEZ) naš predstavnik biće Zoran Kastratović za volanom „ševrolet kruza”.

Danas su na programu slobodni treninzi, a sutra će biti vožene kvalifikacije.

– Očekuje nas izuzetno lep vikend na otvaranju takmičarske sezone – istakao je Zoran Kastratović. – Trening sam vozio u grupi GT divizije. Još uvek ne znam tačan broj učesnika, pošto vozači još pristižu. Ševrolet se ponašao na testu jako dobro. Predstoji mi da se vratim u staru formu. Staza je odlično pripremljena, i nije kao nekada, ubitačna za pneumatike.

D. Vs.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *