MENI
Nemanja Neca Jovanović zimske pripreme Italija februar 2020

Italijanske pripreme Nece Jovanovića za evropske okršaje

Nemanja Jovanović i Filip Jenić članovi Serbina rejsing tima

Jenić dominirao, a Jovanović podbacio

Nemanja Jovanović uoči starta CEE sezone

13. 03. 2020. Comments (0) Views: 466 Karting

Nemanja Jovanović u Bruku vozi bonus trku

Ovog vikenda na stazi Bruk u Austriji održava se bonus takmičenje za Centralnu Evropu CEE, na kojoj će učešće uzeti Nemanja Neca Jovanović u klasi rotaks mini. Sa novim klubom i Parolin šasijom mlađani osnovac je spreman da se bori za prvo mesto, kako bi na osnovu toga obezbedio gratis kotizacije tokom predstojeće sezone, isto važi i za pobednike u preostalim klasama.

U maniru pravih profesionalaca Jovanovići su put Austrije krenuli još u sredu uveče, kako bi dva dana uoči takmičarskog vikenda iskoristili za nezvanične treninge.

– Promenljivi vremenski uslovi su bili idealni da probam novu šasiju po suvoj, ali i vlažnoj stazi. Zadovoljan sam ostvarenim vremenima po krugu sa slobodnih treninga, videćemo kako će biti tokom subote i nedelje, ali za sada sve ide nama u prilog. Osvajanje prvog mesta u klasi rotaks mini na takmičenju za CEE svakako je prioritet bez obzira što je u pitanju bonus trka, koja pobednicima po klasama omogućava gratis startnine tokom sezone. Svi koji se takmiče žele da pobede, pa tako i ja, a verujem da imam vrlo izgledne šanse, naročito što od ove godine vozim za svoj klub Serbian rejsing tim – rekao je Nemanja Neca Jovanović.

Nova sezona stari maniri

Pored Nece Jovanovića boje Srbije na bonus trci braniće još nekolicina učesnika Sportskog auto karting saveza Srbije, nećemo ih nabrajati, kako ne bi smo nekog izostavili. U novu sezonu ušli su starim manirima, kada je u pitanju informisanje domaće javnosti o njihovim aktivnostima. Postojeće kontakte ne održavaju, o namerama ne pričaju, a onda kada vide da o drugima javnost ipak zna, onda se neosnovano ljute i pitaju zašto nema ni slova o njima. Možda to ima veze sa matičnim Savezom, a možda je samo loša praksa u pitanju…

Tagovi: , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *