MENI
Gabor Sagmajster II dan S. Arabija

Krivine i kanjoni sa neizbežnim kamenjem tokom drugog dana...

Sagmajster sam po mraku u pustinji pronašao sve ček...

7. 01. 2020. Comments (2) Views: 2021 Dakar, Motociklizam

Sagmajster protiv vremena kao ograničavajučeg faktora na 42. Dakar reliju

Gabora Sagmajstera krasi bitna pojedinost kada je u pitanju pređeni put u jedinici vremena, jer život je biznis, a to je trka sa vremenom. E, baš je na 42. Dakar reliju jedini predstavnik Srbije u Saudijskoj Arabiji „uspeo“ da prekorači dozvoljenu brzina za 7 Km/ć na specijalnom brzinskom ispitu. Kazne za prekoraćanje napalćuju i u javnom saobraćaju, a na takmičenju kod privatnika, milosti nema! Shodno tome, da bi naš junak nastavio takmičenje, biće potrebno da se tokom dana javi na blagajnu…

Sagmajster i Zakinski prvi utisci

Sagmajster i Zakinski prvi utisci

No, naša Legenda Dakara ima primedu i na vlasnika kase, a to je nepostojeća tačka za čekiranje, koju su tražili mnogi, a između ostalog, najbolje je da poslušate i sami šta je Sagmajster imao da kaže na kraju specijalnog ispita.

Svi koji misle da se Zakinski i Milodanović zaduženi za video i foto zapis ozbiljno dokonišu, grdno se varaju. Nije nimalo lasno čekati Sagmajstera na cilju dok drugi prolaze, a njega nema. I dok se dobar deo žitelja Srbije gosti za Božićnom večerom, Sagmajster se bavi servisiranjem takmičarske sprave i sprema se za počinak trudbenika.

Tagovi: , , ,

2 odgovora na Sagmajster protiv vremena kao ograničavajučeg faktora na 42. Dakar reliju

  1. predrag n. kaže:

    Samo bez nervoze jer kad čovek nije usresređen na ono što radi tu nema boljitka ,oprezno koliko je to moguće i taktički !!!
    Puno sreće i dugački pravci !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *