MENI
LiveProduction3Mopedi21092019-14

Trkom na Adi Huji završena sezona Moto-Bike Moped Endurance...

Najneizvesnije za šampionsku titulu kod najmlađih jahača

7. 10. 2019. Comments (0) Views: 182 Motociklizam, Motokros

U Bačku Topolu po titule i moguća iznenađenja

Drugog vikenda oktobra u Bačkoj Topoli završava se sezona Otvorenog i nacionalnog šampionata u disciplini moto kros Moto saveza Srbije. Kako stvari stoje gotovo u svim klasama su poznati šampioni, drugim rečima finalna trka će posluži će da se potvrde titule, mada uvek postoji mogućnost da dođe i do preokreta, jer u pitanju je suvozemni tehnički sport, gde su kvarovi sastavni deo takmičenja.

Podsećanja radi početkom septembra na trci u Arilju skoro da se nije znalo koliko će trka biti do kraja, čak se u jednom trenutku kroz boks provukao aber da je baš u Virovu finale, ali na sreću nije bilo tako. Kako je unazad nekoliko sezona družina u moto krosu na visini zadatka, tako je u međeuvremenu odrađeno Tovariševo, na kom je praktično došlo do raspleta kada su novi slavodobitnici u pitanju i u vikendu pred nama na repertoaru je deveto ovosezonsko takmičenje.

Kuzman Đorđević

Kuzman Đorđević

Kako god, Bačka Topola svakako zavređuje pažnju ljubitelja moto kros discipline bez obzira da li se u nekoj od klasa odlučuje šampionska titula ili će se voziti rasterećno, za publiku, sponzore, snimatelje, fotografe i izveštače.

Tagovi: , , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *