MENI
svratište 1

Srećan početak školske godine za decu iz „Svratišta“

Kompanija EKO SERBIA organizuje veliku nagradnu igru

Staniša Lazarac predsednik Sporstkog auto karting saveza Srbije

5. 10. 2019. Comments (0) Views: 2663 Ostalo

Taksisti pretukli predsednika SAKSS-a u Beogradu

Staniša Lazarac, predsednik Sportskog auto i karting saveza Srbije, pretučen je noćas, oko pola sata posle ponoći, dok je radio na pripremama za takmičenje srpskih reprezentativaca u kartingu na Terazijama u Beogradu. Njega je, kako tvrdi, napalo oko 15 taksista. Kako je rekao, sportski događaj organizuju Grad Beograd i SAKSS, Sportski auto i karting savez Srbije. A sve potrebne dozvole su imali.

Terazije su sinoć od 20 časova zatvorene za saobraćaj zbog postavljanja staze za karting.

– Danas je promocija dece u karting sportu i takmičara. Mi smo radili na postavljanju staze, a onda su neki taksisti počeli da prave probleme. U jednom trenutku se njih 15 zaletelo i mene napalo, išutiralo. Imam povrede glave, rebara… – priča Lazarac.

– To je neka organizovana ekipa, samo odjednom su se pojavila tri, četiri vozila odnekud, nisu mogli da prođu, da probiju barijere i onda su sa svih strana upali, verovatno im je neko rekao da sam ja odgovoran, pa je to pretpostavljam razlog.
izveštaj lekara, Staniša Lazarac

Napad se dogodio kod hotela „Balkan“ u sitne sate. Pošto je primio prve udarce, pao je na zemlju, a oni su tada, napominje, nastavili da ga šutiraju, ne gubeći vreme na objašnjavanje svojih poteza. Sreća je, kaže, da su pritrčala trojica momaka, neko je viknuo „policija“, pa su taksisti uleteli u automobile i počeli da beže, inače ko zna šta bi bilo, priča Lazarac.

Tokom napada je zadobio povrede glave i rebara.

Lazarac će protiv napadača podneti krivične prijave, a u policiju je, kaže, krenuo sa brojevima taksija i registracijama osumnjičenih za napad.

Preuzeto: Telegraf.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *