MENI
Dacia piknik 2

Dobar provod na Dacia pikniku

Opel-Astra-Sports-Tourer

Visoka efikasnost: Nova Opel Corsa i Opel Astra sa...

Opel-Insignia-Grand-Sport-Life-Emergency-Brake-299540

2. 10. 2019. Comments (0) Views: 267 Industrija

Opelova prednja kamera osvojila nagradu „Car Connectivity Award 2019.”

• Čitaoci magazina auto motor und sport izabrali su prednju kameru kao „zvezdu u odnosu cene i performansi”
• Osnova za sisteme asistencije kao što je upozorenje na sudar sa vozilom ispred u modelima Astra i Insignia
• Prethodne generacije prednjih kamera iz Opela su takođe osvojile brojne nagrade

Inovativna Opelova prednja kamera osvojila je nagradu „Car Connectivity Award 2019”. Sistem, koji je ponuđen u perjanici Opel Insignia i u kompaktnom bestseleru Astri, proglašen je pobednikom u kategoriji „zvezda u odnosu cene i performansi” od strane čitalaca nemačkog automobilskog magazina, auto motor und sport i podkasta Moove. Prednja kamera nemačkog brenda koja je deo standardne opreme na nekoliko varijanti modela je već u prethodnim generacijama osvojila mnoge nagrade. Ona je ključna komponenta brojnih sistema asistencije vozaču kao što su upozorenje na sudar sa vozilom ispred i sistem održavanja vozila u saobraćajnoj traci.

„Opel je uvek inovativnu tehnologiju činio dostupnom širokom spektru korisnika” izjavio je Harald Hampreht (Harald Hamprecht), potpredsednik zadužen za komunikacije, prilikom dodele „Car Connectivity Award” nagrada u Štutgartu. „Popularna prednja kamera je dobar primer. Želimo da ponudimo našim kupcima automobile koji su tehnološki napredni, ali isto tako bezbedni i udobni. Čitaoci žele isto i upravo je to razlog zašto smo posebno zadovoljni što smo osvojili ovo priznanje.”

Ove godine su čitaoci magazina auto motor und sport i Moove po šesti put odabrali pobednike nagrade „Car Connectivity Award”. Imali su izbor automobila i tehnologija u 11 kategorija, od ,,integracije sa telefonom” i „zvezde u odnosu cene i performansi” do „povezanih e-automobila”. Više od 12.000 čitalaca i korisnika su učestvovali u ovogodišnjem izboru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *