MENI
Bekinac Monca I trka finalni vikend

Jakvinta trijumfovao u Monci, Lazarević startovao osmi, kroz cilj...

Trofej Beograda 2019 Vladimiru Zagorcu

Jovan Lazarević Bekinac Monca 19. X 2019

20. 10. 2019. Comments (0) Views: 388 Autosport, Kružne trke

Laurini pobednik poslednje trke Lazarević na cilj stigao 11.

Italijan Ludoviki Laurini pobednik je druge trke vikenda i poslednje u sezoni Porše Karera kupa Italija vožene na Monci. On je trijumfovao ispred Dijega Bertonelija i Đanmarka Kvarežminija. Bertoneli je startovao sa pol-pozicije, ispred Kvarežminija i Patrika Kujale, dok je Lazarević startovao kao deveti.

U prvoj krivini se okrenuo Aldo Festante, dok je Lazarević pao na 11. mesto.

Za treće mesto se vodila velika borba između Kujale, Alberta Čerkija, Džejdena Konrajta i Simonea Jakvinte, a kao pobednik iz ovog duela je izašao Jakvinata, koji je pet minuta pre kraja preuzeo treće mesto, dok je pred sam kraj sprinta odustao Konrajt.

U finišu je Kakvina popustio, a Laurini je bio u naletu, pa je u poslednji krug ušao kao drugoplasirani iza Bertonelija.

Njihova borba je trajala do same linije cilja, a na kraju je Laurini trijumfovao uz samo četiri hiljaditinke prednosti u odnosu na kolegu iz tima Bertonelija.

Do kraja trke i Kujala i Jakvinta su izgubili pozicije, tako da je Italijan na kraju bio šesti, a Finac sedmi. Lazarević je poslednju trku sezone završio na 11. mestu.

preuzeto: serbiaring.com

Tagovi: , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *