MENI
Borković TCR Evropa Hungaroring april 2019

Borković u bodovima na startu TCR Evropa sezone

Milan Nikolić, Žan Tod i Dejan Stojić

Predsednik FIA Žan Tod posetio Auto-moto savez Srbije

Reli reprezentacija Srbije u Bugarskoj

11. 05. 2019. Comments (0) Views: 538 Autosport, Reli

Reprezentacija Srbije u auto sportu nastupa na Rally Bulgaria

Jubilarni 50. “Rally Bulgaria”, održava se u Varni u Bugarskoj od 09. do 12. maja ove godine. U jakoj konkurenciji takmičara iz regiona, našu zemlju predstavljaće Nenad Vićentić, Željko Milutinović, Goran Rabas, Luka Kotorčević i Nikola Jović.

Predsednik AMSS Dejan Stojić tom prilikom istakao je da je AMSS uložio dosta napora kako bi naša zemlja imala svog predstavnika i na auto takmičenjima, te izrazio zahvalnost svima koji su učestvovali u stvaranju reprezentacije koja će braniti boje Srbije na predstojećem reliju.

Reli reprezentacija Srbije u Bugarskoj

Reli reprezentacija Srbije u Bugarskoj

– Reli ukupne dužine 628 kilometara, vozi se dva dana i izuzetno je zahtevan, ali ja verujem da imamo reprezentaciju kojom možemo da se ponosimo i koja će uspeti da se izbori sa jakom konkurencijom – rekao je predsednik SAKSS Staniša Lazarac.

AMSS je nosilac razvoja auto sporta u zemlji, a formiranje ove reprezentacije upravo govori u prilog tome, naglasio je generalni sekretar AMSS Milan Nikolić i iskoristio priliku da istakne da je u martu mesecu zabeležen i rekordan broj učlanjenja u AMSS.

izvor: sakss.org.rs

Tagovi: , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *