MENI
Stinger GTS

Kia Stinger GTS – izbor entuzijasta

continental_aquaplaningassistanc

Akvaplaning i bezbedna vožnja po kiši

lexus-lc-naranja-1-2

13. 05. 2019. Comments (0) Views: 173 Industrija

Lexus LC 500h “Matte Prototype” u posebno kreiranoj “svemirsko narandžastoj” boji

Lexus je predstavio LC 500h „Matte Prototype“, novi prototip vodećeg kupea ovog brenda, na Salonu automobila u Barseloni 2019. godine. Ovo ostvarenje je još jedan primer napora prestižnog brenda da nastavi s inovacijama, ovoga puta koristeći specijalne boje sa originalnim teksturama.

Prototip nosi boju pod nazivom „svemirsko narandžasto“, koja je inspirisana narandžastim tonovima koji se mogu videti kada gledate prema suncu u čistim zalascima.

lexus-lc-naranja-5

lexus-lc-naranja-5

Ova spektakularna boja, mat završne obrade, omogućava LC 500h da projektuje još moćniju svojstvenost, dodatno pojačanu udarnim polu-mat crnim točkovima od 21 inča (53 cm) i krovom od karbonskih vlakana i aktivnim zadnjim spojlerom.

Upotreba boje „svemirsko narandžasta“ važi i za kabinu, gde je korišćena kao kontrastni element na instrument tabli, upravljaču i bočnim stranama vrata.

lexus-lc-naranja-4

lexus-lc-naranja-4

Prototip LC 500h „Mat prototip“ uključuje Lexusov napredni višestepeni hibridni sistem sa samo-punjenjem, jedinstvenu ponudu u svom segmentu. Lexusova poznata hibridna tehnologija sa samo-punjenjem omogućava LC 500h da se ponovo napuni dok se vozi, bez potrebe za kablovima ili utikačima. Njegova motorizacija se ističe efikasnošću, smanjenom potrošnjom, malom bukom i mekoćom.

Tagovi: , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *