MENI

Đorđević kao metak na Strelištu

LiveProduction1MEC18062019Highlight (1 of 1)-8

Jagodinci uživali u Moto-Bike Moped Endurance Cupu

LiveProduction1Mec

16. 05. 2019. Comments (0) Views: 600 Endurance, Motociklizam

Druga trka Moto-Bike Moped Endurance Cupa za vikend u Jagodini

Ako se po jutru dan poznaje, ovogodišnju sezonu Moto-Bike Moped Endurance Cupa pratiće problemi sa vodom. Nakon što je prva trka vožena na Adi Huji u Beogradu po kiši koja nije prestajala, druga trka je usled potopljene staze Zalužani u Banjaluci odložena. Kako ne bi došlo do pomeranja u kalendaru, organizatgori su pronašli alternativno rešenje i trka će se ipak voziti, ali u Jagodini.

Nakon prve četvoročasovne noćne trke na kojoj je pobedu uzela ekipa „Garage Team“ iz Zrenjanina, druga trka voziće se po danu, na karting stazi u Jagodini u subotu 18.05. Početak četvoročasovne trke planiran je za 16:00, dok će kao uvertira biti vožena trka klase Open od 14:30.
Moto-Bike Moped Endurance Cup organizuje se već treću godinu za redom i reč je o veoma zanimljivom formatu trkanja gde trka traje četiri sata bez prestanka, tokom kojih se na jednom mopedu smenjuje tri vozača.

Do sada su trke ovog kupa vožene u Beogradu i Kuli, a po prvi put imaćemo trku u Jagodini, na kartodromu čija je konfiguracija tehnički zahtevna i obećava dobro trkanje, gde će podjednako bitna biti i brzina, ali i umeće vozača.

Kapije kartodroma se za publiku otvaraju već od 09:55 kada se voze prvi slobodni treninzi, nakon čega će uslediti kvalifikacije i trke. Proglašenje pobednika u svim klasama održaće se od 20:00, a ulaz za posetioce je besplatan.

foto: „Live Production“

Tagovi: , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *