MENI
skoda-booth-geneva-2019-motor-show

Škoda izgleda električno, pametno, inovativno i emotivno na Salonu...

Mercedes-Benz na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Sitroenova sajamska ponuda

11. 03. 2019. Comments (0) Views: 126 Citroen, Industrija

Sitroen sajamska ponuda – slavimo zajedno prvih 100 godina

Godina 1919 predstavlja jednu od najznačajnijih u automobilskoj industriji, sve do današnjih dana. Naime, te godine počela je proizvodnja vozila pod imenom Sitroen, brenda koji je podario svetu vanvremenske modele. Na ovogodišnjem Međunarodnom salonu automobila u Beogradu Sitroen započinje i u našoj zemlji proslavu stogodišnjice. Tom prilikom, na sajmu će biti predstavljeno pregršt noviteta i biće ponuđeni sjajni uslovi kupovine. Putnički program biće izložen u Hali 1, a komercijalni u Hali 4. Na više od 700 kvadrata u ove dve hale očekuju nas najnoviji modeli i mnoga lepa iznenađenja za kupce.

Svakako da je najinteresantnija premijera – novi C5 Aircross SUV, kojim Sitroen na velika vrata ulazi u klasu SUV vozila. Nosilac programa Sitroen Advanced Comfort®, novi C5 Aircross SUV se razlikuje po svojoj udobnosti i uvodi dve velike novine: Sitroen-ovo oslanjanje na Hidrauličnim progresivnim jastucima® i sedišta Advanced Comfort®, za neprevaziđeni kvalitet u vožnji. Pored toga nudi jedinstvenu modularnost sa 3 nezavisna, klizna i preklapajuća zadnja sedišta i zapreminom prtljažnika „Best in Class“, koja se kreće do 720 litara. Na radost vozača koji uživaju u svom automobilu donosi novitete i kroz čak 20 tehnologija za pomoć u vožnji uz najnovije motore od 130 i 180 KS i novim automatskim menjačem sa 8 brzina.

Na štandovima Sitroen-a u Hali 1 i Hali 4 biće izložen i Berlingo najnovije generacije, nedavno nagrađen u obe svoje verzije: putnička je osvojila najprestižniju evropsku nagradu AutoBest 2019, a VAN verzija je dobila najcenjeniju nagradu u segmentu komercijalnih vozila Van Of The Year 2019. To je model koji donosi potpuno novi pogled na vozila iz svog segmenta, u šta će beogradska publika moći da se uveri već na prvi pogled.

Pored ova dva noviteta, Sitroen predstavlja i ostale svoje popularne modele: C3, C3 Aircross, C-Elysée, C4 Cactus, C4 Spacetourer i ostala vozila iz Business i komercijalnog programa C3 Business, Jumpy i Jumper. Sve cene su promotivne, obezbeđeno je sajamsko finansiranje sa veoma niskim kamatnim stopama na kredite i za lizing kupovine, a tu su i brojni pokloni i druga iznenađenja za prve kupce.

Finansijske ponude za sve modele, zainteresovani mogu detaljno da pregledaju na sajtu www.citroen.rs gde se nalaze i sve ostale aktuelne informacije. Tokom sajamskih dana biće dostupna i test vozila najtraženijih modela za sve zainteresovane, pa Sitroen potpuno spremno dočekuje sajamsku manifestaciju

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *