MENI

Kia i Hyundai predstavili inovativno punjenje električnih vozila, nakon...

Opel-Vivaro

Novi model koji postavlja standarde: Opel Vivaro treće generacije

All-New Hyundai Kona

23. 01. 2019. Comments (0) Views: 1315 Hyundai, Industrija

Hyundai Kona i Kona Electric CUV dobitnici prestižne nagrade “North American Utility Vehicle of the Year”.

Hyundai Kona i Kona Electric CUV su zajedno ponele nagradu “North American Utility Vehicle of the Year” (“ Najbolje specijalno vozilo godine), koju dodeljuje uvaženi žiri udruženja specijalizovanih medija za automobilsku industriju “North American Car, Utility and Truck”. Ovo je prvi put da Hyundai CUV model osvoji nagradu u kategoriji specijalnih i namenskih vozila (compact utility vechile). Svake godine pobednik u ovoj kategoriji se najavljuje na prestižnom “North American International Auto Show”, koji se održava u Detroitu.

“Veoma smo ponosni na naše nove unapređene modele Kona i Kona Electric, koji su osvojili prestižnu nagradu “North American Utility Vehicle of the Year 2019”. Kona je pristupačan, stilizovan i veoma funkcionalan CUV, kreiran prema potrebama kupaca, koji vode i slede aktivan život u svakom smislu. Ovaj model postavlja nove standarde kroz privlačan dizajn, vrhunsku povezivost i dostupne sigurnosne karakteristike, koje su vodeće u klasi. Znamo da se naši kupci i korisnici ovih automobila u potpunosti slažu sa renomiranim medijima, koji prate automobilsku industriju i dodeljuju ovu nagradu.”- istakli su Vijilam Li, predsednik & CEO, Hyundaija za Severnu Ameriku i Brajan Smit, glavni operativni direktor za Hyundai Motor Amerika, na sjajnu vest o prestižnoj nagradi.

Žiri za nagradu najbolje specijalno vozilo (CUV) Severne Amerike čini nezavisni skup vrhunskih novinara i analitičara Severne Amerike i Kanade. Od 1994, ova organizacija preporučuje i prepoznaje vozila najboljih karakteristika u kategoriji automobila, kamiona i specijalnih namenskih vozila. Ove godine žiri je sastavljen od predstavnika čak 54 medijske kuće, među kojima su specijalizovane novine, stručnjaci koji o automobilskoj industriji pišu za magazine, veterani koji prate automobilizam u elektronskim medijime kroz prepoznatljive emisije, kolumnisti, koji pišu za vodeće portale i društvene mreže, kao i nezavisni mediji.

Kona i Kona Electric su kreirane na potpuno novim CUV platformama i nude različite pogodnosti kupcima, koji vode aktivan život. Kona je razvijana sa fokusom na poboljšanu dinamiku vožnje i odzivne performanse za različite uslove vožnje u gradovima ali i na drugim terenima. Procenjeni opseg brzine Kona Eelectric modela je impresivnih 258 milja, uz standardnu mogućnost brzog punjenja, karakteristiku koju mnogi konkurenti naplaćuju dodatno. Kona Electric platforma je unapređivana kako bi kupcima pružila preglednost specifičnu za CUV (compact utility vehicles) i uzdignutu komandnu poziciju za bolju vidljivost i udobnost u dugim putovanjima , kao i lak ulazak i izlazak.

Tagovi: ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *