MENI
Trofej Beograda 2018 pobednici Đorđe i Dejan Andrić

Andrićima Trofej Beograda terenskih vozila

Na tri točka do odličja

14. 11. 2018. Comments (0) Views: 553 Autosport, Offroad

Dominacija posade Kocić – Ćirić u Deliblatskoj peščari

Treće i četvrto ovosezonsko izdanje BG off roda lige terenskih vozila održano je drugog vikenda novembra tokom subote i nedelje u Deliblatskoj peščari. Tokom oba dana gotovo u svim disciplinima bili su neumoljivi i sasvim zasluženo su okončali sezonu sa dva pehara posada Milivoje Kocić i Dragan Ćirić u tojoti hilux.

Dragan Ćirić i Milivoje Kocić

Dragan Ćirić i Milivoje Kocić

Istina je da su se i preostale posade borile iz sve snage, ali je pomenuti dvojac odlično rasporedio snage, drugim rečima Kocić je bio zadužen za volanisanje, tačnije vožnju tersnkog vozila, dok je Ćirić dominirao u sporstkim elementima.

Milivoje Kocić ispit spretnosti

Milivoje Kocić ispit spretnosti

Idealni vremenski uslovi omogućili su družini ne tako maloj ali odabranoj da tokom dva dana uživa u lepotoma Deliblatske peščare, koja sa punim pravom nosi epitet ne samo najlepše već i najveće na Starom kontinentu. Zahvaljujući Banetu Marinkoviću poznatijem kao Fanđo karavan terenskih vozila kretao se po peščari lagano i precizno, kao da se kreće uređenim gradskim ulicama. Koliko je karavan bio upečatljiv i zanimljiv govori i činjenica da se u jednom trenutku istom pridružilo još jedno terensko vozilo u nameri da prati družinu sa diskretne udaljenosti. Međutim, vrlo brzo im je upućen poziv da se pridruže, što je krunisano još lepšim druženjem.

BG off road liga posle ispita tačnosti

BG off road liga posle ispita tačnosti

Plasman

III BG off road

1. M. Kocić – D. Ćirić, 2. S. Budimir – D. Budumir, 3. V. Šljivić – I. Fišić, 4, D. Andrić – L. Andrić, 5. D. Andrić – Đ. Andrić, V. Zagorac – M. Zagorac, 7. M. Pupavac – M. Pupavac…

Andrić i Budimir ispit spretnosti

Andrić i Budimir ispit spretnosti

IV BG off road

1. M. Kocić – D. Ćirić, 2. M. Pupavac – M. Pupavac, 3. D. Andrić – Đ. Andrić, 4. S. Budumir – D. Budimir, 5. D. Andrić – L. Andrić, 6. V. Kozarac – M. Kozarac, 7. V. Šljivić – I. Fišić

Na vrh brda BG off road družina

Na vrh brda BG off road družina

Tagovi: , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *