MENI
Live Production1 MEC21102018Press-

Na Autokomercu odlučeni MEC šampioni

Lazar Janković 35

Janković šampionski u klasi MX 85

I O MSS 31. X 2018

31. 10. 2018. Comments (0) Views: 1520 Brzinski, Motociklizam, Motokros

Delotvorno i čvrsto

Izvršni Odbor Moto saveza Srbije poslednjeg dana oktobra „pretresao“ je sezonu po disciplinama, zauzeo čvrste i delotvorne stavove kojima će se rukovoditi u predstojećoj sezoni.

Usvajanjem rezultata po klasama u svim raspisanim disciplinama: brzinski motociklizam, moto klasik, moto kros i enduro, stavljena je tačka na takmičarsku sezonu. Sledi proglašenje koje će biti upriličeno 25. novembra na Beogradskom sajmu u okviru godišnje manifestacije Sajam sporta. Gala proglašenje samo šampiona po klasama, odnosno disciplinama uz prisustvo čelnika FIM i klubova, zakazano je za 18. Januar 2019. godine u Beo Expo centru.

Izveštaji predsednika disciplina govore da je sezona protekla uspešno, ali da uvek mesta za napredovanje i da valja poraditi na Pravilnicima tamo gde je potrebno. Enduro je u uzlaznoj putanji, moto kros je najbrojniji, a moto klasik je u ovosezonskom izdanju bio skup, kome je brzinski motociklizam bio podskup.

Sve nedoumice i predloge koji nisu u njihovoj nadležnosti jednoglasno su usvojili da se prosledi U O na razmatranje, odnosno usvajanje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *