MENI
alpine-a110-dans-la-r-gion-d-aix-en-provence

Renault, Alpine i Dacia otvaraju vrata posetiocima od 2....

Opel-Combo-Cargo-504594

Novi Opel Combo izglasan za Međunarodni van godine 2019

Toyota Paris 2018

19. 09. 2018. Comments (0) Views: 1374 Industrija, Toyota

Toyota na Sajmu automobila u Parizu u znaku inovacije

Na Sajmu automobila u Parizu ove godine, Toyota će prikazati kako ojačava temelje i priprema se za budući rast.

Novi štand

Automobilska industrija ulazi u prelazno razdoblje kakvo se događa jednom u veku, a Toyota se za to priprema prelazeći iz čistog proizvođača automobila u tvorca inovativnih oblika mobilnosti, nudeći sve bolju mobilnost za sve.

Ova tranformacija brenda ogleda se u novom izgledu sajamskog štanda, sastavljenom iz 3 različita izložbena dela. Prvi – nazvan “Start Your Impossible” – posvećen je novim rešenjima mobilnosti i budućim inovacijama. Drugi slavi Toyotine aktivnosti u motosportu sa Toyota GAZOO Racing timom. Treći je posvećen Toyotinim novim modelima, sa jasnim fokusom na ponudu najnovijih samopunećih hibrida.

Novi pristup konferenciji za štampu

Tradicionalna konferencija za štampu na štandu, ovoga puta zamenjena je novim digitalnim formatom koji se može iskusiti u bilo kom trenutku – bilo na štandu ili on-line, na samom sajmu ili bilo gde drugde na svetu.

Digitalna konferencija za štampu počinje kratkim uvodom dr. Johana Van Zyla, predsednika i izvršnog direktora Toyota Motor Europe, koji će biti praćen interaktivnim sistemom sa modulima posvećenim svakom izloženom vozilu i drugim ključnim porukama.

Zamisao je da se medijima ponudi više fleksibilnosti i mogućnost praćenja Toyotine konferencije za štampu na način koji njima najviše odgovara, bilo fizičkim prisustvom na sajmu ili virtuelno sa bilo kog drugog mesta.

Toyotina konferencija za štampu biće dostupna na linku: parisms.toyota-europe.com, kao i na You Tube kanalu Toyota Motor Europe.

Predstavljanje novih vozila

Na sajmu automobila u Parizu biće prikazana dva ključna proizvodna elementa: hibridna tehnologija i Toyotina nova globalna arhitektura (Toyota New Global Architecture – TNGA).

Tokom više od 20 godina Toyota je razvila,unapredila i usavršila svoju hibridnu tehnologiju samopunjenja. U Parizu će ove godine biti izložena samo hibridna vozila – od kompaktnog Yarisa do poslednje generacije Corolle, RAV4 i Camry-ja.

Toyotina nova globalna arhitektura (TNGA) čini temelj Toyotine ponude novih proizvoda i pogonskih sklopova. TNGA je više od same platforme, to je inženjerska i dizajnerska filozofija. Dok poboljšava dinamiku vožnje automobila, takođe omogućava i razvoj dopadljivijeg dizajna spoljašnjosti i enterijera.

Na štandu će biti održana svetska premijera potpuno nove Corolle Touring Sports, kao i otkrivanje njenog novog hečbek rođaka. Zahvaljujući novoj TNGA-C platformi, nova Corollu odlikuje se dopadljivijim dizajnom kao i ponudom dva samopuneća hibridna pogonska sklopa – jedan sa motorom od 1,8 l i drugi, sa potpuno novim motorom od 2,0 l.

Novi RAV4, koji će biti premijerno predstavljen u Evropi, ponosi se svojim snažnim, robustnim izgledom, novom TNGA-K platformom i novim samopunećim hibridnim pogonskim sklopom sa motorom od 2,5 l.

Posle 14 godina odsustva, Camry se vraća u zapadnu Evropu, potpuno novim modelom takođe podržanim novom TNGA-K platformom, uz novi samopuneći hibridni pogonski sklop sa motorom od 2,5 l.

Pre 20 godina na Sajmu automobila u Parizu, Yaris je doživeo svoju svetsku premijeru. U čast godišnjice, Toyota predstavlja specijalno izdanje „Y20“ u istoj zlatno-žutoj boji karoserije kao i originalan model iz 1998. godine, ali sada u dvobojnoj verziji, sa modernim tamnosivim krovom i drugim tamnosivim detaljima. Drugo specijalno GR Sport izdanje Yarisa na ovom sajmu proslavlja uspešnu sezonu Toyota Gazoo Racing relija.

Pored automobila, Toyota će predstaviti najnovija dostignuća u tehnologiji sigurnosti – Toyota Safety Sense sistem sa novim funkcionalnostima, koji će biti dostupan na Corolla i RAV4 modelima.

Na delu posvećenom Toyota GAZOO Racingu, biće prikazan Toyota TS050 Hybrid LMP1, pobednički automobil iz Le Mansa 2018., zajedno sa dugo priželjkivanim trofejem iz Le Mansa.

Pozivamo vas da posetite novi Toyotin štand, iskusite našu novu digitalnu konferenciju za štampu i saznate više o našim novim proizvodima u hali 4.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *